larry7-001-orig-v02Și cum a devenit modă acum ca un developer istoric să își facă propriul lui proiect de Kickstarter, iată că și domnul Al Lowe se alătură găștii.

Din nefericire am apucat să joc Leisure Suit Larry 3 la vremea sa și atunci nu l-am terminat complet, dar cu toate acestea umorul semi-erotic și situațiile penibile în care ajungeai erau destul de interesante cel puțin pentru un adventure clasic. Toate acestea nu mai contează acum, căci Al Lowe, tăticul seriei dorește să reforjeze seria înapoi în plină glorie HD, același lucru care s-a întâmplat și cu primele două jocuri din altă serie legendară, Monkey Island.

Îi urez baftă moșului și sper să mai văd proiecte oldie aduse înapoi prin Kickstarter.

Apropo de Kickstarter, cum vi se pare ideea? Personal, am impresia că pe undeva e ceva neînregulă, căci banii donați se pot recupera doar dacă jocul nu și-a atins ținta, suma este donată doar la lansare și cu toate acestea, ce garanție am eu, donatorul, că produsul iese așa cum trebuie?

Dacă aveți idei sau alte lucruri pe care vreți să le discutăm despre Kickstarter în principiu și cum ar afectează această mișcare industria jocurilor, vă rog să lăsați un comentariu în secțiunea de mai jos.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.