La sectiunea periferice, HyperX au contribuit cel mai mult prin lansarea castilor de gaming din seria HyperX Cloud. Cum ar fi ca acestia sa creeze o tastatura pentru FPS gaming?

 

Si da, au facut una. HyperX Alloy este o tastatura simpla ca design, un lucru care nu e neaparat de neapreciat atata timp cat s-au folosit materialele de calitate, cu care HyperX ne-au obisnuit, de altfel.

Suprafata tastaturii este dintr-un metal negru mat, tastele fiind dintr-un plastic calitativ, respectiv texturate metalic pentru tastele W, A, S, D, 1, 2, 3 si 4. Inca de aici vedem ca e o tastatura destinata jocurilor first person shooter. Cat despre switch-uri, pentru primul triaj de tastaturi, acestea vor fi MX Blue, dar ne asteptam sa vedem si alte tipuri de switch-uri pe viitor.

2

Iluminarea este simpla la capitolul culori, singura culoare disponibila fiind rosul, dar avem 6 moduri de iluminare (precum breath, si celelalte moduri clasice folosite de toate tastaturile) si 5 nivele de brightness.

Cablul este imbracat in material textil si detasabil, avand o lungime de 1,8 metri, feature prezent pentru a contribui la portabilitate in cazul jucatorilor care se deplaseaza la LAN-uri. Acest aspect l-am intalnit si la HyperX Cloud – Kingston se gandesc la aceasta gama de jucatori, intrucat in cutia acestor casti se gaseste si un saculet special pentru transportul castilor.

Dimensiunile si greutatea sunt urmatoarele:

  • Width: 441.65mm
  • Depth: 129.38mm
  • Height: 35.59mm
  • Weight (keyboard and cable): 1049g

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.