Dacă mai ţineţi minte, în vara anului trecut Kingston Digital a fost primul producător din lume care a lansat un dispozitiv Flash USB cu o capacitate de 256GB, respectiv Data Traveller 300. De altfel, din luna Iulie 2009 şi până acum, Data Traveller 300 a rămas singurul dispozitiv de stocare USB cu o astfel de capacitate.

Astăzi, Kingston Digital Europe a anunţat lansarea unui nou dispozitiv USB de stocare: Data Traveller 310. Acesta este succesorul modelului iniţial, DT300, şi oferă aceeaşi capacitate de stocare de 256GB, dar aduce viteze de transfer sporite, precum şi securitate îmbunătăţită prin intermediul aplicaţiei Password Traveller Software. Kingston Data Traveller 310 poate stoca până la 51.000 fotografii de 10Megapixeli, 54 DVD-uri sau 365 CD-uri. Astfel, întreaga colecţie devine portabilă.

“În ultima perioadă am văzut un potenţial în creştere pentru dispozitivele de stocare USB de mare capacitate. Feedback-ul clienţilor şi cercetările noastre ne-au convins că noul model este cel mai potrivit pentru designerii, inginerii şi arhitecţii care au nevoie de dispozitive cu ajutorul cărora să stocheze şi să transporte uşor cantităţi mari de date,” consideră Steve Hall, Product Development Manager of Flash, Kingston “Kingston DataTraveler 310 este de asemenea partenerul ideal pentru cei care vor să-şi extindă capacitatea de stocare a notebook-ului personal.”

După cum ziceam, securitatea va fi asigurată de aplicaţia Password Traveller Software. Aceasta poate crea o zonă privată securizată care va fi protejază prin parolă. Dimensiunea zonei private poate ajunge până la 90% din capacitatea de stocare, iar pentru a fi accesată nu sunt necesare drepturi speciale de administrator. Cu alte cuvinte, dacă ştiţi parola, veţi putea accesa zona privată de la orice calculator.

Kingston Data Traveller 310 va fi disponibil doar în varianta de 256GB, prin intermediul partenerilor de distribuţie, şi va beneficia de o perioadă de garanţie de 5 ani.

Specificaţiile dispozitivului DataTraveler  310:

· Capacitate: 256 GB
· Viteză: citire 25MB/s, scriere 12 MB/s
· Dimensiuni: 73,7 mm x 22,2 mm x 16,1 mm
· Convenabil: nu necesită drepturi de Admin pentru a accesa zona protejată
· Temperatură de operare: de la 0º C la 60º C
· Temperatură de stocare: de la -20º C la 85º C
· Simplu: doar conectaţi-l în portul USB
· Practic: poate fi ataşat la chei
· Garanţie: cinci ani
· Securitate: include software-ul de securitate Password Traveler pentru SO Windows

 

 

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.