În urmă cu doar câteva zile, pe 15 Septembrie, Kingston FURY au anunțat lansarea unor noi modele de memorii RAM DDR5 cu certificare AMD EXPO.

Ne apropiem de un moment pe care mulți dintre noi îl așteaptă cu nerăbdare, lansarea noilor platforme desktop AMD. Odată cu această nouă generație de cipuri, AMD ne aduc platforma AMD EXPO. Acest concept este adresat memoriilor DDR5 și are ca scop distribuirea simplificată profilelor XMP intre producători și utilizatori printr-o cale autorizată.

Kingston FURY Beast DDR5 AMD EXPO | WASD.ro

Unii dintre primii producători care și-au exprimat dorința de a face parte din această nouă inițiativă este Kingston, care de altfel, au și anunțat primele modele de memorii certificate AMD EXPO.

Aceste noi modele vor completa lini de produse Kingston FURY Beast și vor fi livrate împreună cu două profiluri reglate din fabrică pentru platformele AM5, alături de un al treilea slot care poate fi modificat de către utilizator.

Kingston FURY Beast DDR5 AMD EXPO | WASD.ro

Memoriile Kingston FURY Beast DDR5 și FURY Beast DDR5 RGB cu certificare AMD EXPO sunt deja disponibile pe rafurile magazinelor. Acestea pot fi achiziționate în kit-uri a câte unul sau două module, cu capacitatea de 8, 16 sau 32 GB per modul. De asemenea, memoriile dispun de garanție pe viață.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.