Isteria ce a marcat lansarea celei de-a doua generaţii de procesoare Intel a obligat producătorii de memorii să ţină pasul cu tendinţele. Astfel, Kingston a lansat ieri o nouă serie de memorii din seria HyperX, dedicate entuziaştilor – Kingston HyperX PnP.

Modulele de memorie sunt programate conform standardelor JEDEC să funcţioneze la frecvenţe sporite atunci când sunt conectate la sistemele bazate pe Sandy Bridge, operând în mod automat la frecvenţe de 1600MHz sau 1866MHz.

Plug and Play înseamnă că prin instalarea modulelor de memorie în sistem, acesta va recunoaşte automat frecvenţa memoriei fără a mai fi necesare alte setări în BIOS. Noile module sunt compatibile şi cu variantele precedente ale memoriilor DDR3 din seria HyperX.

Gabriel Gîdea, director de dezvoltare Kingston Technology pentru România, Bulgaria şi Republica Moldov a declarat: “Echipa de ingineri HyperX a fost adevărat inovatoare în proiectarea unor module de memorie care sporesc automat performanţa, fără a mai fi necesar “overlocking-ul”.

Modulele HyperX Plug and Play sunt disponibile prin intermediul canalului de distribuitori autorizaţi Kingston, reseleri, etaileri şi retaileri. Memoria Kingston HyperX PnP are garanţie “lifetime” şi suport tehnic 24/7 gratuit.

Iată şi preţurile:

 

 

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.