Kingston Technology Europe Ltd, afiliat la Kingston Technology Company, au anunţat certificarea XMP oferită de către Intel a celui mai rapid kit de memorii DDR3 dual-channel disponibile la ora actuală pe piaţă.

Noul kit de memorii funcţionează la frecvenţa de 2400MHz, cu latenţele 9-11-9-27-2 şi necesită un voltaj de 1.65V. Kitul este dezvoltat special pentru entuziaşti, pasionaţi de jocuri şi, nu în ultimul rând, celor care doresc să doboare recorduri mondiale în benchmark-uri.

După cum ne-a obişnuit deja renumitul producător, memoriile au trecut printr-un proces elaborat de teste standard pentru a putea obţine certificarea Intel XMP. De asemenea, kit-ul a fost testat pe mai multe platforme de test cu chipset P55, printre care se numără şi GIGABYTE GA-P55A-UD4P.

Noul kit, botezat de producător KHX2400C9D3T1K2/4GX, va fi disponibil pe piaţă începând cu semestrul viitor şi va beneficia de garanţie „lifetime”. Încă nu avem informaţii despre preţ, însă vă vom anunţa în momentul în care vom afla.

 

 

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.