…vouă! WASD.ro împlineşte astăzi doi ani de la înfiinţare. Bune, rele, ascensiuni şi căderi (nervoase) , prietenii şi colaborări, exclusivităţi şi concursuri. Cam aşa aş însuma experienţa de până acum.

Nu cred că foarte multă lume cunoaşte povestea ce stă în spatele WASD-iştilor. Pe scurt totul a început ca o joacă între mine şi Octavian acum doi ani, pe vremea când el încă presta din greu într-un laborator hardware al unei prestigioase reviste de profil.

Am acceptat propunerea fără să stau prea mult pe gânduri. Nu prea aveam habar cam ceea ce înseamnă un asemenea proiect însă îndrumat de un Fulger  hotărât, experimentat şi foarte răbdător am ajuns să cunosc ideea de a scrie obiectiv, atenţia la detalii şi alte aspecte ce ţin de munca în echipă.

Tocmai din acest motiv am scos de prin arhivele mailului şi telefonului mobil primul logo WASD.ro care a fost desenat de Octavian pe un şerveţel într-o noapte. Logo ce a devenit între timp watermark şi simbol, sperăm noi, al unora dintre voi, indiferent de vârstă şi de pretutindeni.

WASD.ro nu înseamnă doar echipa care a încercat să facă vă ofere informaţii condensate, utile şi sfaturi, condimentate cu puţin umor ci şi micul grup ce s-a format în jurul nostru. Mă refer aici la cititori, colaboratori şi prieteniile pe care le-am legat cu foarte mulţi dintre voi. Oamenii care ne completează, ne trag de urechi când mai mâncăm câte o literă sau mai greşim câte o cifră.

Vă mulţumim pe această cale pentru urările cu care ne-aţi asaltat pe mail, prin sms, pe facebook, pe twitter şi Dumnezeu mai ştie pe unde!

La mulţi ani şi vouă, pentru că şi voi faceţi parte din ceea ce s-a creat aici vreme de doi ani!

 

O mică parte din echipa .RO

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.