Nu ştiu cum să vă povestesc, dar primul lucru care îmi trece acum prin minte este imensa gratitudine pe care o am faţă de toţi cei ce au fost implicaţi în realizarea acestui eveniment. Şi numărul lor este foarte mare. Nu am fi putut doar noi trei să realizăm un eveniment de aşa anvergură.

Aşa că, dragi prieteni care aţi pus mâna pe o cutie, pe un creion, pe o foarfecă, aţi tăiat badge-uri la 3 AM chiar înainte de eveniment sau ne-aţi dat sfaturi, vă mulţumim!

Presupun că v-aţi întrebat de unde până unde ne-a venit ideea să organizăm un LAN Party. Well, câţiva dintre voi vă mai aduceţi aminte că şi anul trecut am mai organizat un concurs. Acela a fost însă online şi doar finala a fost offline. Resursele au fost limitate pe atunci şi tocmai de aceea alesesem acea varianta.

Între timp ne-am mai lărgit şi noi portofoliul de idei, am mai acumulat ceva experienţă şi drept urmare am zis să încerc să îmi pun la treabă colegii fără de care nu s-ar fi putut întâmpla nimic. Aşa că dacă tot am avut la dispoziţie ceva mai multe resurse, ne-am gândit că de ce să nu le folosim pentru a da un mic boost gaming-ului offline care cam „pute” dacă este vorba de alte jocuri decât cele consacrate precum CS 1.6 şi FIFA.

 

So, ce s-a întâmplat?

Am chemat armata de fani Call of Duty să câştige nişte premii foarte consistente de la ASUS, AMD, Logitech şi Kingston.

N-a fost o muncă foarte uşoară pentru ei deoarece mintea mea „bolnavă” s-a gândit să pună în practică nişte reguli ceva mai neobişnuite ce în definitiv te făceau să îi ai ca adversari direcţi pe coechipierii tăi. Aşa cum mă şi gândeam, acest mod de joacă ales de mine s-a dovedit a fi cu adevărat anti-camp şi toată lumea a alergat în toate părţile în joc doar doar să mai facă un frag.

Startul s-a dat la ora 11:00 şi stingerea pe la aproximativ ora 19:00. Am avut evident şi mici întreruperi pe parcurs, dar acestea au fost remediate în mai puţin de 5 minute şi toată lumea şi-a putut vedea de joacă.

Serverul nostru de Call of Duty Black Ops a fost nervosul laptop de gaming ASUS G73, care nu a fost folosit doar ca server ci şi ca sursă pentru streaming pe TV-ul îndreptat spre public ce puteau vedea în timp real ce se întâmplă în joc.

 

Galerie foto

Pozele sunt adunate de la câţiva prieteni şi nu au vreo anumită ordine cronologică, sunt puse total random.

Folder Gallery Error: No picture available inside wp-content/uploads/photo-gallery/2010/editorials/la-aniversarea-2-ani-de-wasd.

 

Progresul jucatorilor si detalii

După cum vă spuneam şi în anunţul LAN Party-ului, din fiecare echipă au mers în runda următoare primi doi clasaţi ca număr de puncte.

Mai jos aveţi câte un tabel cu fiecare rundă. Cei ce au numele trecute cu bold au avansat în runda următoare.

 

Runda 1

 

Runda 2

 

Runda 3

 

Runda 4 – Semifinala

 

Runda 5 – Finala

 

Şi clasamentul final arată aşa:

Locul 1: Daniel Stefanescu

Locul 2: Voinescu Vlad

Locul 3: Octavian Gherman

Locul 4: Adrian Anghelache

 

De la stânga la dreapta: Adrian Anghelache, Octavian Gherman, Vlad Voinesc, Daniel Stefanescu.

 

În cazul în care aţi uitat, premiile au fost (cu menţiunea că pentru locul 3 am oferit tot o tastatură G510 în loc de G110)

Locul I

– o placă video ASUS Radeon HD 6870

– o pereche căşti Logitech G930

– un kit de memorii dual channel DDR3 Kingston HyperX T1 @2000 MHz

 

Locul II

– o placă video ASUS Radeon HD 6850 DirectCU

– o tastatură Logitech G510

– un stick USB 3.0 Kingston DataTraveler Ultimate 16GB

 

Locul III

– o tastatură Logitech G110

– un stick USB 2.0 Kingston DataTraveler R500 16GB

 

Locul IV

– un procesor AMD Phenom II X2 555 Black Edition tray

 

Felicitări primilor 4 clasaţi care au dat dovadă de foarte mult skill şi experienţă în Call of Duty.

 

Back to work

Pfoai, sunt mort oboseală. Chiar şi acum, după o zi jumate tot se resimte osteneala. Oricum, rânjetul continuă să îmi stea pe moacă. Sunt super mulţumit de cum a ieşit, v-am văzut şi pe voi mulţumiţi şi asta mă alimentează cu energie pozitivă.

Suntem conştienţi că au existat şi mici neajunsuri, dar având în vedere că este primul experiment de acest gen ştim ce să nu se mai întâmple cu proxima ocazie.

Aşa că puteţi să vă aşteptaţi ca anul viitor să iasă şi mai bine de atât.

Ţin să îi felicit şi pe cei ce au jucat GT5. Aţi reuşit să obţineţi nişte timpi destul de buni. Păcat că cel mai bun dintre cei ce au jucat nu a rămas să îşi revendice premiul. Dar măcar a făcut fericit un alt om:P.

Iar voi, cei ce aţi fost clasaţi pe primele 4 locuri, sunteţi într-adevăr foarte buni în COD BO. GG!

Ne-am jucat COD, am râs, am organizat un eveniment, am dat premii, acum e vremea să lăsăm aceste lucruri de o parte şi să trecem înapoi la treabă. Eu la plăcile mele video şi la procesoare, George la periferice şi chestii, iar Cristi la jocurile lui.

 

Mai multe poze veţi găsi aici.

 

 

Personalul WASD vă salută călduros în iarna asta friguroasă.

Sărbatori fericite în continuare şi s-auzim numai de bine.

Similar Articles

One thought on “La aniversarea 2 ani de WASD

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.