Cu siguranta ne dorim cu totii sa traim o viata de pirat. Insa navigarea, swashbuckling-ul si alte activitati pirateresti le vom lasa pentru mai tarziu. Maine insa veti putea participa la lansarea noului capitol din seria Assassin’s Creed.

Lansarea lui AC4 Black Flag va avea loc maine pe data de 2 Noiembrie, la ora 11:00 in incinta magazinului Media Galaxy din Orhideea, Calea Giulesti, nr. 1-3, sectorul 6, Bucuresti.

Sunt invitati toti iubitorii de „pirate gibberish”, cat si cautatorii de comori ce isi pot revendica „booty-ul” plin cu premii, participand la cateva dintre concursurile show-ului. Se va oferi foarte mult „booty swag” (tricouri, postere, ceasuri, etc.) la fata locului, precum si editia de colectia a jocului „Buccaneer Edition” ce va fi oferita printr-o tombola.

De asemenea si din moment ce Ubisoft Romania se ocupa de dezvoltarea modului de multiplayer, veti putea discuta cu unii dintre developerii jocului intr-o sesiune de Q&A.

In orice caz, Assassin’s Creed IV – Black Flag ne deschide din nou terenul de joaca al dispozitivului Animus ce ne va recrea anii 1715 in Caraibe unde pirati ca Blackbeard, Bartholomew Roberts, Captain Kidd si multi altii faceau legea.

See ya there!

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.