Pasionatii de Call of Duty vor avea ocazia sa participe la un eveniment de pre-lansare al acestui nou si promitator capitol din aceasta franciza.

Nexus Gamers Pub, impreuna cu Media Galaxy vor tine un mini pre-launch party unde toti participantii vor avea ocazia sa castige diverse premii.

Evenimentul incepe pe 2 Noiembrie, la ora 17:00, iar de la eveniment, participantii castigatori pot pleca acasa cu jocuri Call of Duty: Advanced Warfare pentru PC, Xbox 360 si PS 3.

De asemenea, lansarea oficiala a jocului va avea loc pe data de 3 Noiembrie in incinta magazinului Media Galaxy Orhideea, incepand cu ora 18:00. La fel, acolo puteti participa in cateva tombole sau concursuri, unde puteti castiga:

– Consola Xbox One + Call of Duty: Advanced Warfare

– Controller wireless Xbox One/PC + Call of Duty: Advanced Warfare

– Jocuri Call of Duty: Advanced Warfare

Si nu in ultimul rand, magazinul eMAG va organiza, tot Luni, 3 Noiembrie, un concurs de Call of Duty: Advanced Warfare pe PC unde puteti castiga copiile respective ale jocului. Pentru cei ce vor sa se inscrie, puteti afla mai multe informatii de pe blogul oficial eMAG.

In orice caz, nu veniti DOAR pentru premii oameni buni, da, stiu ca multi vin chititi sa castige premii, insa va recomand sa veniti pentru o pasiune. Ne-ar ajuta pe toti pentru a produce continut mai bun si mai rapid. Anyway, puteti precomanda de AICI sau AICI, varianta Day Zero Edition ce va ofera acces la joc incepand cu data de 3 Noiembrie (adica cu 24h inainte de lansarea oficiala de pe 4 Noiembrie) si un frumos Double XP boost pentru fanatici.

Pentru ce doresc mai mult din experienta Call of Duty: Advanced Warfare, varianta Atlas Pro Edition contine bonus content precum:

– o harta exclusiva (Atlas Gorge)

– 3 arme (BAL-27 Assault Rifle, pistolul Atlas 45 AE si arbaleta

– Echipament cosmetic pentru soldatul tau virtual cu emblemele corporatiei Atlas

– 5 cutii Supply Drops cu echipament aleatoriu

Pentru informatii despre joc si ce contine multiplayer-ul, acest thread de pe Reddit (multumita userului u/EzzOmen) trebuie citit in intregime!

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.