Iata ca exista din ce in ce mai multe motive sa mergeti la Dreamhack, unul dintre el este prezentarea tastaturii mecanice G910 Orion Spark de la Logitech.

G910 GalleryImages 1 Aceasta tastatura are un aspect diferit fata de G710+, unul mai Sci-fi cu switch-uri mecanice noi, Romer-G exclusive, iluminare RGB inteligenta si aplicatia Arx Control. Fata de G710+, Orion Spark are si un „upgrade,” G1-le care pana acum era pozitionat in stanga ESC-ului, foarte stresant pentru o mare parte din jucatori, acum a fost pozitionat putin mai jos pentru a nu mai incurca jucatorii. Am auzit foarte multa lume care era nemultumita de aspectul asta insa va daca Logitech asculta parerea comunitatii. 

G910 Mechanical SwitchSwitch-urile exclusive Romer-G, au componente ce nu pot fi gasite la nicio tastatura mecanica, dispunand de un punct de actionare de 1,5mm. Switch-urile Romer-G inregistreaza apasarile tastei mai rapid cu pana la 25% fata de alte switch-uri mecanice de pe piata. Durabilitatea lor este imbunatatita la 70 de milioane de apasari de taste.

Iluminarea RGB pentru fiecare tasta poate fi personalizata individual, utilizatorii au optiunea sa selecteze dintr-o paleta de 16,8 milioane de culori. Utilizatorii pot desemna tastele cu culoarea preferata astfel incat sa acceseze rapid diferite comenzi sau sa stabilieasca iluminarea in functie de fiecare joc.

G910 ARX Control IntegrationArx Control este o noua aplicatie dezvoltata de Logitech G care functioneaza cu Logitech Gaming Software si care ofera o multitudine de informatii pe dispozitivul mobil: detalii despre inteligenta in-game, informatii despre performanta sistemului sau despre comenzile media. Folosind Arx Control, dezvoltatorii de jocuri SDK pot crea applet-uri personalizate pentru a oferi continut unic jocului lor. Tastatura Orion Spark dispune de un dock special ce suporta dispozitive iOS si Android, oferind astfel acces usor la Arx Control.

G910 Intelligent IlluminationTastatura G910 Orion Spark va putea fi admirata si probabil testata la standul Logitech din cadrul Dreamhack Masters Bucharest 2014, pe tot parcursul evenimentului. Tastatura va fi disponibila la vanzare din luna decembrie.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.