Evenimentul League of Legends All-Star va fi organizat in Paris. Evenimentul are loc de pe 8 mai pana pe 11 mai in „Le Zenith Arena”, All-Star Invitational si All-Star Challenge vor beneficia de un nou format. Multumita acestor schimbari, evenimentul va contine competitii intre echipe de top si jucatori profesionisti din fiecare regiune in cele patru zile.

Asadar competitia din Paris va putea fi urmarita atat live cat si online pe Twitch sau pe Youtube.

Formatul competitiei se imparte in doua competitii – All-Star Invitational si All-Star Challange:

  • All-Star Invitational

Fiind principalul eveniment al acestui an, All-Star Invitational va reuni castigatorii regionali din LCS America de Nord si Europa, LPL, GPL si OGN Champions. Aceste cinci echipe se vor infrunta in faza grupelor iar primele patru vor avansa intr-o semifinala de tipul cel mai bun din trei. Castigatorii se vor intalni intr-o finala de tipul cel mai bun din cinci pentru a concura pentru premiul de 50.000 $.

  • All-Star Challenge

La inceputul fiecarei zile de competitie, jucatorii vor putea urmari All-Star Challenge, o serie de meciuri in care componentele echipelor vor fi mixte. Jucatorii vor putea nu doar sa aleaga doi profesionisti din regiunea lor pentru a juca in cadrul acestui eveniment ci vor putea si sa influenteze aspecte ale modurilor in care joaca acestia. Perioada de votare se deschide duminica, 30 martie, asa ca notati-va aceasta data!

Biletele se vor pune in vanzare in curand. Stati cu ochii pe lolesports.com in saptamanile care urmeaza pentru mai multe detalii, inclusiv programul detaliat si informatii despre votare!

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.