Mult anticipatul expansion pentru World of Warcraft, adica Warlords of Draenor este acum disponibil pentru a putea fi pre-comandat din magazinul online Blizzard.

Warlords of Draenor este noul expansion pentru World of Warcraft care ne promite vaste imbunatatiri in capitolele grafica si raid design, pe langa toate acestea, acest expansion este primul care va include plata pentru a iti creste automat un caracter de la level 1 – 90 instantaneu.

Cei care vor precomanda acest titlu in formatul Standard Edition vor primi gratuit un boost la level 90 pentru orice personaj, inclusiv unul nou, iar cei care vor lua pachetul Digital Deluxe vor primi o serie de in game items precum portrete pentru SC2, banner model pentru Diablo 3, precum si un pet si un mount pentru World of Warcraft.

Pentru a afla mai multe despre Warlords of Draenor, have a looksie down here.

World of Warcraft: Warlords of Draenor va fi lansat pe data de 20 Decembrie a acestui an sau puţin mai devreme, conform studio-ului Blizzard Entertaniment. Pana aflam ceva sigur insa, poftiti site-ul de unde puteti sa va rezervati o copie.

Alternativ, produsul poate fi precomandat local de la Altex pentru pretul modic de 149.99 RON.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.