Eventul festiv adus de League of Legends este in sfarsit pe serverul Live! Haide sa ne adunam in jurul semineului cu o cana calda de ciocolata si un Poro langa noi sa vedem cat de minunat poate sa fie. Oooh Porotree, oh Porotree..

 

Eventul special de Craciun cu care v-ati intalnit probabil si pe PBE a ajuns pe serverul Live! Acest event aduce multa fericire si bucurie de sarbatori, impreuna cu niste skin-uri noi, player icons si un nou game-mode interesant, numit Legend of the Poro King!

Skin-uri:

malz

ori

sej

 

Fiecare skin costa 950 RP.

Noile iconite de mai jos, prezente in store Store pot fi cumparate fie castigate completand varii task-uri, fie cu RP (250 RP bucata).

 

icon1 icon2 icon3 icon4 icon5

 

Odata cu achizitionarea acestor frumusei, Poro-ul din joc se va transforma in cel ales, adica cel care apare ca si icoana de jucator. Doar felul cum arata se schimba, animatiile si sprite-urile raman la fel.

Eventual, puteti cumpara TOATE aceste iconite, impreuna cu skin-urile de Poro, din bundle-ul urmator:

 

bundlelolsnowdown

 

Iconitele pe care le poti castiga sunt urmatoarele:

 

incoming-iconking-poro-iconsurprise-icon

 

Pentru acestea chiar trebuie sa joci. Pentru Flying Poro, trebuie doar sa il sumonezi pe Poro King, sa lovesti un inamic cu Poro-ul mic si sa castigi un meci. Pentru al doilea.. un pic mai mult de lucur. Trebuie sa lovesti 150 de inamici cu Poro-ul mic si sa-l sumonezi pe Rege de 65 de ori. Ultimul este un icon special, primit doar daca castigi un meci cu un skin Snowdown. Tineti minte ca toate iconitele sunt disponibile pana pe data de 6 Ianuarie 2015!

De asemenea, noi Ward Skins cu tematica de Poro au fost lansate, acestea avand pretul de 640 RP, fiind disponibile pana pe data de 30 Ianuarie 2015!

ward1

ward2

ward3

 

Scurta prezentare a spell-urilor:

http://promo.na.leagueoflegends.com/assets/snowdown-2014/videos/new-ability-d.webm

Iar acum delectati-va cu cel mai cute trailer de pana acuma, imho. Ne vedem ingame! 

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.