LG isi demonstreaza angajamentul fata de tehnologia de gaming prin anuntarea noilor sale monitoare UltraGear la IFA 2018, in Berlin, saptamana aceasta.

Monitoarele duc imersiunea la un nou nivel datorita performantei lor puternice, calitatii superbe a imaginii si ratei rapide de refresh. Acesti factori se combina cu ecranul UltraWide 21:9 si cu un design elegant pentru a crea un camp de joc imersiv care imbunatateste experienta de joc.

„Monitoarele LG stabilesc standardele in industrie de multi ani, iar LG UltraGear nu va fi o exceptie”, a declarat Chang Ik-hwan, seful departamentului IT Business al LG.

„Anuntarea monitoarelor UltraGear la cel mai mare eveniment din Europa este o demonstratie a increderii si entuziasmului fata de acest brand nou”.

LG este recunoscut de mult timp pentru monitoarele sale, inclusiv pentru cea mai buna imagine LG UltraFine si pentru proprietatile de imbunatatire a productivitatii monitorului LG UltraWide 21:9. UltraGear este numele noilor monitoare de gaming LG, care ofera cele mai bune functii de divertisment de inalta performanta. Cu o calitate optima a imaginii si viteza de procesare rapida, aceste monitoare sunt ideale pentru toate genurile de jocuri. Gama LG UltraGear ofera gamerilor avantajul de a juca la cel mai inalt nivel in gaming, ceea ce ar putea face diferenta dintre castig si respawning.

Monitorul de gaming LG UltraGear

Modelul flagship UltraGear 34GK950G are cele mai puternice caracteristici din gama de produse, cu o calitate a imaginii fara precedent, gratie tehnologiei de afisare Nano IPS care acopera 98% din spatiul de culoare DCI-P3. Acelasi display reda de asemenea cu precizie peste 135% din spatiul de culoare sRGB.

Cu ajutorul tehnologiei de procesare grafica NVIDIA G-SyncTM, UltraGear 34GK950G asigura o miscare fluida, fara intreruperi sau stuttering. Mai mult, rata de reimprospatare ridicata, de 120 Hz (overclocked) inseamna ca obiectele sunt redate mai clar pentru un joc mai fin si pentru o fluiditate vizuala perfecta.

Cu ecranul sau imersiv de 34 de inch si o redare a imaginii Ultra Wide QHD (2.560 x 1.440), raportul laturilor 21:9 al castigatorului premiilor 2018 Red Dot Design si 2018 iF Design Award adauga o tusa cinematografica gaming-ului, oferind utilizatorilor o noua perspectiva asupra jocurilor preferate.

UltraGear 34GK950G faciliteaza vizualizarea detaliilor de pe partea laterala care ar putea fi ratate in mod normal, in timp ce ramele ultra-subtiri usureaza conectarea mai multor monitoare pentru o experienta si mai imersiva. Jucatorii pot crea propria lor ambianta unica cu Sphere Lighting care se mandreste cu sase setari de culoare pentru a complimenta orice joc sau film.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.