O veste asteptata de ani buni de jucatorii romani de FIFA a fost in sfarsit confirmata – Liga I va fi inclusa in celebrul joc, incepand cu FIFA 20.

EA Sports si Liga Profesionista de Fotbal din Romania au semnat un parteneriat prin care Liga I va fi inclusa in FIFA 20, una dintre cele mai populare francize de jocuri video sport din lume.

FIFA 20 va include toate cele 14 cluburi ce activeaza in Liga I in sezonul 2019-2020, alaturi de 3 noi fotbalisti romani recreati autentic in joc – George Tucudean, George Puscas si Alexandru Mitrita.

 

Includerea Ligii I in FIFA a fost una dintre cele mai importante solicitari pe care le-am primit din partea comunitatii FIFA din România si este o realizare de care intreaga echipa EA România este foarte mandra. Suntem incantati ca Liga I va fi „in the game!” Cu ajutorul Ligii Profesioniste de Fotbal din Romania am reusit sa includem anul acesta toate echipamentele de joc, blazoanele, mingile de meci și jucatorii din Liga I din România.” – Andrei Lazarescu, EA SPORTS FIFA 20 Senior Producer, EA România.

Exceptand adaugarea Ligii I din Romania, FIFA 20 ridica stacheta si la nivel de gameplay. Aduce un nou nivel de autenticitate pe terenul virtual printr-o abordare numita Football Intelligence, ce se bazeaza pe trei noi funcționalitati: Authentic Game Flow, Decisive Moments si Ball Physics.

Un alt lucru nou adus jocului este Volta Football. Jucatorii vor avea posibilitatea sa-si exprime stilul personal cu ajutorul sistemului de joc complet nou, inspirat de realitatea si autenticitatea meciurilor de fotbal in format restrans, jucate pe strazi, in sali de spot si pe terenuri de futsal din întreaga lume.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.