Razer, producator recunoscut pe piata de periferice de gaming incearca in ultimii ani sa acapareze cat mai multe segmente din aceasta piata, ajungand astfel de la mousi si tastaturi, la webcam-uri si microfoane de pentru streaming.

Ultima aditie se numeste Razer Customs ce il poate ajuta pe utilizator sa-si personalizeze smartphone-ul cu franciza de jocuri preferata si multe altele.

 

Razer Customs

 

Serviciul este disponibil strict online, pe site-ul oficial Razer. Acestea sunt imprimate la rezolutie inalta utilizand cerneluri de calitate superioara, astfel toate carcasele disponibile din gama Razer Customs o reproducere cat mai fidela ale imaginilor alese, putand fi personalizate si cu nickname-ul dorit.

In prezent sunt parteneriate cu studio-uri precum Blizzard, Capcom si Super Evil Megacorp. Acest lucru insemnand ca sunt disponibile in momentul de fata peste 150 de modele din francize precum World of Warcraft, Overwatch, Monster Hunter sau Street Fighter V.

Carcasele sunt compatibile cu telefoane precum Iphone X, Iphone XR, Iphone XS, Iphone XMS, Samsung S10, Samsung S10 Plus, Google Pixel 2 XL si Huawei 10 Plus, urmand cu timpul ca aceasta lista sa creasca.

Acestea sunt disponible in doua variante: Lite si Tough. Varianta Lite este confectionata din material policarbonat ce este rezistent la socuri, ce are o grosime redusa si astfel fiind conceput sa mareasca foarte putin dimensiunea telefonului.

Carcasele de tip Tough beneficiaza de un design cu doua straturi. Cea interioara fiind o TPU pentru a spori protectia oferita, iar cea exterioara fiind din material policarbonat rezistent la socuri.

Pretul de pornire este de 49.99 euro, acesta suferind modificari la tipul de personalizare sau de carcasa.

 

Similar Articles

2 thoughts on “Razer lanseaza serviciul Razer Customs

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.