Link Twin este un joc dezvoltat de romani care se bucura de destul de multa atentie din partea Apple.

Carbon este publisher-ul care a oferit suport pana acum jocului Link Twin, care a fost lansat in varianta premium pe 9 februarie, fiind in acelasi timp disponibil de acum atat pe Google Play Store, cat si pe Apple App Store.

Vestile sunt si mai bune cand aflam ca pe Apple App Store, Link Twin este acum promovat la categoria Games. Jocul a obtinut, luna trecuta, locul II la competitia Pocket Gamer, o competitie dedicata proiectelor indie ce are loc la Londra. Jocul este un produs de studio-ul Lorraine.

Link Twin are 100 de nivele, fiind impartit pe 5 capitole, deci prezinta content destul de stufos. Asta pentru un pret de 1,99$

„Ne bucuram ca am reusit sa aducem experienta unui puzzle premium produs in Romania utilizatorilor de pe intreg globul. Pe langa madnria primului proiect sub amprenta Carbon care beneficiaza de o lansare la nivel global, consideram ca Link Twin este o buna afirmare a pozitiei industriei de gaming romanesti si speram sa vedem, in viitorul apropiat, cat mai multe studio-uri independente romanesti care sa faca astfel de pasi”, a declarat Catalin Butnariu, General Manager al Carbon.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.