Logitech se extind si mai mult si cumpara una din cele mai populare companii producatoare de periferice de gaming din SUA.

Poate unii va intrebati ce e ASTRO, intrucat nu prea se vinde in Europa. Asa si este, compania ASTRO comercializeaza periferice, in mare majoritate casti de gaming, dedicate mai mult consolelor, dar si PC-urilor. Nu doar ca se vand in SUA, dar acolo sunt si foarte apreciate de jucatorii profesionist. Acum ca Logitech a achizitionat ASTRO, acestia sunt impreuna, conform lor, liderul pietei de casti, mousi, tastaturi si webcam-uri dedicate gamerilor de PC si console.

“ASTRO este lider în segmentul de căști de consolă premium, device-urile ASTRO fiind preferatele jucătorilor esports care concurează pe consolă,” a precizat Ujesh Desai, vice președinte și manager general al Logitech G. ”Achiziția reprezintă o completare perfectă pentru gama Logitech G. Suntem încântați de brand, de echipă și de produse. Dorim ca împreună să creăm o experiență de joc mai distractivă pentru gamerii de pretutindeni.”

Jordan Reiss, cofondator și președinte ASTRO a precizat: ”Echipa ASTRO a apreciat dintotdeauna device-urile Logitech și Logitech G, si mi se pare extraordinar că ne unim forțele. Puterea brandului ASTRO îmbinată cu tehnologia de top a Logitech G și rețeaua de distribuție globală vor aduce produsele noastre la și mai mulți gameri din întreaga lume.

Brand-ul ASTRO e recunoscut pentru castile A40 si A50, concepute pentru jucatorii profesionisti. Noul model A10 va avea un pret mai accesibil.

Suma cu care Logitech a cumparat ASTRO este de 85 de milioane de dolari.e

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.