În ultima vreme unde te uiţi vezi doar lansări de filme, jocuri şi alt conţinut făcut să te ţină cât mai mult pe canapeaua din sufragerie în modul legumă. Producătorii de echipamente le susţin eforturile şi scot pe bandă device-uri care sunt menite să ne ţină lipiţi de scaun sau canapea şi ne facă să uităm de perioada de recesiune economică prin care trecem.

Logitech nu ţine cont de perioada economică de restrişte şi ne îmbie cu o nouă adiţie în segmentul lor de sisteme de sunet, Logitech Z623.

Logitech Z623 este un sistem de sunet 2.1 care vine cu trei litere sexy scrijelite pe cutie: THX.

Pe lângă certificarea de mai sus, puterea nominală este de 200W RMS şi poate reda cu fidelitate vuietul unui motor sau sunetul unui pod în prăbuşire. Pe lângă aspectul acesta, se pot conecta până la 3 surse audio, simultan.

“Fie că asculţi formaţia ta rock preferată, urmăreşti un film semnat Steven Spielberg, sau eşti pasionat de jocul tău preferat, experienţa este întotdeauna mai bogată când eşti absorbit de sunet,“ a precizat Mark Schnieder, vice preşedinte şi manager general al diviziei audio în cadrul Logitech. “Acesta e motivul pentru care am conceput sistemul Logitech Speaker Z623, ca să te pierzi în universul sonic: pentru pasionaţii de filme rulate pe DVD, iubitorii de muzică şi gamerii înrăiţi, sistemul Z623 umple camera cu sunet bogat. Iar datorită certificării THX, poți fi convins că ai parte de cea mai bună experienţă.“

Logitech Z623 vor fi disponibile începând cu luna septembrie a acestui an la un preţ de 169 Euro.

Mai jos aveţi un filmuleţ de prezentare în care Garth Morgan, Senior Product Manager Logitech prezintă noul sistem de sunet.

 

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.