Logitech G realizeaza primul turneu deschis pentru oamenii cu dizabilitati. Primul eveniment va avea loc in toamna acestui an. Formatul turneului va fi best of 1 si se vor juca doar meciuri de 2v2 in Rocket League.

Logitech G si colaboratorii Adaptive Action Sports, AbleGamers si Mount Sinai organizeaza anul acesta primul turneu deschis pentru oamenii cu dizabilitati. In 2020, Logitech G a mai organizat un turneu de acest tip, insa jucatorii aveau nevoie de invitatie sa participe. Din fericire, initiativa a fost reluata, de data asta cu un public mult mai extins. Participantii la turneu se vor lupta pentru periferice Logitech G si suprematie fata de celelalte echipe.

Organizatorii evenimentului sunt organizatii nonprofit cu un scop comun:

  • AbleGamers – devotati sa faca jocurile video cat mai accesibile pentru oamenii cu dizabilitati
  • Adaptive Action Sports – organizeaza evenimente sportive si servicii pentru indivizii dizabilitati
  • Mount Sinai – o organizatie specializata in creearea tehnologiilor adaptive pentru oamenii cu nevoi speciale

Jos palaria pentru fundatia consolidata de Logitech G in aceasta directie. Desi Adaptive eSports Tournament 2021 va atrage doar publicul jocului Rocket League, trebuie sa stam cu ochii pe viitoare turnee de acest tip. Este categoric o idee de viitor, mai ales ca exista streameri care joaca doar intr-o mana si ating rank maxim in diferite jocuri, precum OneHandFPS.

Din cauza pandemiei, sfera e-sports a avut de suferit grav, toate turneele jucandu-se online.

Initiativa Logi a primit un feedback foarte pozitiv din partea comunitatii si speram ca in viitor o sa vedem mai multe turnee de genul, in cadrul a cat mai multor jocuri.

Mai multe informatii despre turneu, cat si link-ul de inscriere, gasiti pe site-ul oficial al turneului.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.