Logitech a lansat astazi un nou mouse de gaming din seria G, modelul G502 Proteus Core Tunable Gaming Mouse. Daca denumirea lunga nu v-a impresionat atunci sigur veti fi impresionati de faptul ca acest mouse personalizabil dispune de primul senzor cu rezolutie de 12,000 DPI din lume si ofera posibilitatea ca greutatea precum si senzorul sa fie ajustate dupa plac.

“Am fost foarte entuziasmat sa folosesc mouse-ul; am avut ocazia sa-l testez si a fost o experienta extraordinara! Foarte confortabil, mouse-ul s-a potrivit din prima in palma,” a precizat Hai lam, capitanul echipei Cloud 9 de League of Legends. “Ajustarea valorii DPI este extrem de flexibila. Probabil ca va deveni mouse-ul meu preferat!”

“Dispunand de cel mai bun senzor, de switch-uri mecanice si de posibilitatea de ajustare completa a greutatii si a balansului, G502 este un mouse de gaming care domina,” a precizat Ehtisham Rabbani, manager general al diviziei de gaming in cadrul Logitech. “Echipa Logitech G considera ca atunci cand trendul trece, stiinta iese invingatoare!”

Logitech G502 1Senzorul mouse-ului Proteus Core dispune de tehnologia exclusiva Logitech G Delta Zero. Cu ajutorul rezolutiei ajustabile de la 200 DPI pana la 12,000 DPI, mouse-ul ofera un tracking si capacitate de reactie de neegalat si poate detecta miscare la 300 inci pe secunda. Proteus Core iti permite sa calibrezi senzorul la caracteristicile reflectorizante si fizice ale fiecarei suprafete de gaming, reconfigurandu-se pentru o perfomanta optima. Vei dobandi astfel viteza maxima de tracking si detectare minima a suprafetei atunci cand mouse-ul este ridicat, pe orice suprafata de gaming. Astfel, fie ca preferi ca mouse pad-ul sa fie greu sau usor, vei obtine cel mai bun tracking posibil. Practic, cu Proteus Core iti poti seta lift-off-ul pe care il doresti si iti poti „optimiza” mouse-ul la mousepad.

Logitech G502 2Pentru utilizatorii care prefera mouse-ul sa fie mai greu, acesta vine cu 5 greutati de 3,6g fiecare care se amplaseaza in corpul mouse-ului. De asemenea, iti poti repartiza orice comanda sau macro la unul dintre cele 11 butoane programabile de pe mouse, totul datorita procesorului 32-bit ARM ce controleaza memoria interna a mouse-ului.

Logitech G502 Proteus Core Tunable Gaming Mouse sau pe scurt G502 PCTGM va fi disponibil in Europa incepand cu luna aprilie la un pret recomandat de 79,99 Euro.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.