Logitech lanseaza G PRO Wireless, primul mouse wireless de gaming care utilizeaza tehnologia LIGHTSPEED si este proiectat in colaborare cu jucatori profesionisti de esports.

Mouse-ul Logitech G PRO Wireless a fost conceput pentru un nivel profesionist de joc si dispune de cel mai performant senzor HERO (High Efficiency Rated Optical) 16K, ultima generatie de senzor optic Logitech G, pentru a beneficia de viteza ridicata, precizie si senzitivitate crescuta. Mouse-ul dispune, de asemenea, de tehnologia wireless LIGHTSPEED exclusiva Logitech G, singura solutie wireless care ofera performanta de top si este utilizata in mod activ in timpul turneelor ​​de catre jucatori profesionisti.

Logitech G PRO Wireless a fost conceput astfel incat sa aiba o greutate redusa de doar 80g si totusi sa fie incredibil de puternic. O adevarata realizare de inginerie este constructia usoara si puternica, care se datoreaza unei structuri avansate bazata pe un perete subtire de 1mm si un design unic al endoscheletului. Mouse-ul este, de asemenea, compatibil cu sistemul de incarcare wireless Logitech G POWERPLAY, pentru a avea parte de utilizare fara limite.

Daca doriti sa aflati mai multe despre mouse-ul Logitech G PRO Wireless o puteti face citind review-ul lui Octavian accesand link-ul de aici.

G PRO reprezinta reusita a mai mult de 2 ani de dezvoltare in colaborare cu mai mult de 50 de jucatori profesionisti de esports din jurul lumii si imbina performanta extrema cu cele mai avansate tehnologii intr-un design de mouse de gaming, destinat sa garanteze obtinerea victoriei.”Intotdeauna am crezut ca tehnologia wireless va avansa atat incat jucatorii profesionisti sa utilizeze echipamentul nostru wireless si sa castige”, a declarat Ujesh Desai, vicepresedinte si director general Logitech Gaming.

Pentru a aduce un avantaj semnificativ in competitie, Logitech G PRO Wireless utilizeaza senzorul de top HERO 16K de la Logitech G, cel mai performant senzor disponibil in acest moment. Senzorul HERO 16K incorporeaza un obiectiv complet nou si un algoritm de tracking actualizat, care ofera un tracking extrem de precis si fara accelerare, netezire sau filtrare pe intreaga gama DPI.

Acesta depaseste performanta senzorilor din generatiile anterioare si este capabil sa depaseasca 400 IPS, furnizand astfel un tracking de 16.000 DPI si precizie exacta.”Avand un astfel de mouse wireless si usor de care stiam ca pot sa depind, a facut o mare diferenta pentru mine in cadrul campionatului”, mentioneaza Profit, jucator al echipei London Spitfire. „M-a ajutat sa castig MVP – este un zeu al mousilor”.

Echipat cu tehnologia ultra-rapida wireless LIGHTSPEED, Logitech G PRO Wireless ofera o experienta de joc fara intarzieri, cu o frecventa de redare de 1ms, conexiune wireless optimizata end-to-end si senzitivitate remarcabila. Receptorul USB LIGHTSPEED poate fi stocat in interiorul mouse-ului pentru o portabilitate usoara.

Fiecare aspect al mouse-ului Logitech G PRO Wireless permite control deplin si a fost proiectat in colaborare cu peste 50 de jucatori profesionisti de esports, rezultatul fiind un mouse care este extrem de usor, confortabil si ofera cea mai buna performanta.

„M-a incantat colaborarea cu Logitech G pentru un proiect precum mouse-ul G PRO Wireless”, a mentionat Zven, jucator la Team SoloMid. „Ei ne-au ascultat si au reactionat la nevoile noastre. Am cerut totul iar ei au creat un mouse uimitor care este perfect pentru nevoile mele.”

Mouse-ul dispune, de asemenea, de butoane detasabile atat in stanga cat si in dreapta, oferindu-i astfel o structura ambidextra, iar toate butoanele si iluminarea LIGHTSYNC RGB pot fi personalizate folosind aplicatia Logitech Gaming Software (LGS). Butonul DPI este amplasat pe partea inferioara a mouse-ului pentru a impiedica schimbarile neintentionate ale nivelului de DPI din timpul jocului.

Pret si disponibilitate

Mouse-ul de gaming Logitech G PRO Wireless va fi disponibil in magazine incepand cu luna septembrie 2018, la un pret recomandat de 699 lei. De asemenea il gasiti si pe site-ul la logitech la precomanda pentru 149 de euro.

Similar Articles

2 thoughts on “Logitech lanseaza noul mouse de gaming Logitech G PRO Wireless

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.