Asus lanseaza placile grafice Republic of Gamers (ROG) Strix, Asus Dual si Asus Turbo construite pe noua platforma NVIDIA GeForce RTX 2080 Ti si RTX 2080 care incorporeaza suport pentru memoria GDDR6 de mare viteza si VirtualLink pentru conexiuni rapide, cu un singur fir, concepute pentru viitoarea generatie de casti VR.

Noile placi grafice NVIDIA GeForce RTX au unitati grafice reinventate care seteaza o noua limita in ceea ce priveste performanta. Construite pe baza noii arhitecturi NVIDIA Turing si a revolutionarei platforme NVIDIA RTX, noile placi grafice ofera urmarire in timp real a fluxului de date, inteligenta artificiala si posibilitatea de programare a fluxului de date. Asta inseamna nu doar accesul la o noua experienta de joc – este cea mai buna experienta de joc.

Noile placi grafice au fost anuntate la un eveniment special NVIDIA numit “GeForce Gaming Celebration” care are loc la Cologne, in Germania, inaintea Gamescom 2018.

ROG STRIX-RTX 2080 TI

„Noile placi grafice GeForce RTX dau startul unei noi generatii uimitoare de jocuri si aduc o experienta imersiva, iar noi suntem incredibil de bucurosi ca ASUS continua sa construiasca pe baza experientei si inovatiei pe care a adus-o in industrie”, a spus Justin Walker, directorul diviziei GeForce desktop a NVIDIA.

„Fiecare serie de produse ROG si ASUS intalneste nevoile mai multor categorii de gameri care vor aprecia cu siguranta designul nou si noile tehnologii de racire care ii vor ajuta sa aiba parte de o experienta noua de joc pe PC”.

ROG Strix GeForce RTX 2080 Ti si 2080

ROG Strix GeForce RTX 2080 Ti si 2080 pastreaza rece sistemul Turing cu noile ventilatoare dotate cu tehnologia Axial care aduc in practica inovatiile ROG, printre care un hub cu ventilatoare de mici dimensiuni ce permite atasarea unor pale mai lungi si un inel opritor care imbunatateste structura si presiunea aerului pe zonele de racire de pe ROG Strix GeForce RTX 2080 Ti si 2080. Noul design permite ventilatoarelor dotate cu tehnologia Axial sa livreze un flux mai mare de aer fara a creste nivelul de zgomot.

Tehnologia Auto-Extreme

Toate placile grafice ROG Strix sunt produse folosind tehnologia Auto-Extreme, un proces de constructie automatizat care ridica noi standarde in industrie. In mod traditional, sudarea componentelor care se monteaza in interiorul si pe suprafata placii se face in stadii separate de constructie. Tehnologia Auto-Extreme permite ca tot procesul de sudare sa fie terminat intr-o singura etapa, ceea ce reduce solicitarea termica a componentelor si permite evitarea utilizarii de substante chimice pentru curatare.

Toate acestea reduc impactul asupra mediului, scad consumul de energie din timpul productiei si ajuta la obtinerea unui produs mai durabil.

Asus Dual GeForce RTX 2080 Ti si 2080

Placile grafice ASUS Dual GeForce RTX 2080 Ti si 2080 sunt dotate cu ventilatoare cu pale patendate Wing. Aceasta tehnologie a fost adusa pe placile grafice Dual de la seria de ROG Strix si imbunatateste presiunea aerului, aree niveluri scazute de zgomot si certificare IP5X de rezistenta la praf. Pentru toti cei care iubesc linistea completa exista sisteme de control care permit un mod de oprire a ventilatoarelor pentru a ajunge la 0db.

Design de tip 2.7-Slot

Cele mai noi placi grafice ROG Strix si Dual au un design de tip 2.7-slot care permite includerea de heatsink-uri mai mari. Suprafata totala de racire este cu 20% mai mare pentru placile ROG Strix si cu mai mult 50% mai mare pentru placile Dual, comparativ cu constructiile din generatiile anterioare. Disiparea imbunatatita a caldurii permite un prag mai inalt de overclocking pentru entuziasti si o experienta incredibila de tip plug-and-play prin scaderea vitezei ventilatoarelor in timpul sesiunilor de joc.

Asus Turbo GeForce RTX 2080 Ti si 2080

Placile grafice Asus Turbo GeForce RTX 2080 Ti si 2080 sunt concepute pentru sistemele construite de la zero care au un design ce incorporeaza mai multe placi grafice sau alte elemente care impiedica fluxul de aer. Astfel, Turbo GeForce RTX 2080 Ti si 2080 au optimizari subtile de design care imbunatatesc circulatia aerului si cresc durabilitatea. Printre upgrade-uri se numara un ventilator de 88 mm IP5X cu sistem dublu de sustinere si un nou design de garnitura care permite un flux mai mare de aer care intra in ventilator, chiar si cand acesta este lipit de sticla carcasei sau de alte placi grafice.

Pret si disponibilitate

Placile grafice ROG Strix, ASUS Dual, ASUS Turbo GeForce RTX 2080 Ti si RTX 2080 vor fi disponibile la vanzare de la jumatatea lunii septembrie. Urmatoarele modele sunt disponibile pentru precomanda incepand cu 20 august 2018 in anumite tari, de la retailerii globali autorizati.

Modele disponibile pentru pre-comanda:

  • Dual GeForce RTX 2080 TI OC Edition
  • Turbo GeForce RTX 2080 TI
  • ROG Strix GeForce RTX 2080 OC Edition
  • Dual GeForce RTX 2080 OC Edition

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.