Cei de la Logitech isi schimba garderoba cu inceperea sezonului back to school. Dupa ce in acest an au scos pe piata multe refresh-uri de mousi si o lansare noua de casti, anume Logitech G PRO X, acestia au lansat in sfarsit modele noi de tastaturi: G815 si 915.

Cele doua tastaturi de gaming cu iluminare RGB ce se incadreaza in segmentul premium, lucru pentru care cei de la Logitech sunt recunoscuti pe piata. Insa probabil cel mai socant lucru in legatura cu aceste tastaturi este decizia de a le face low profile.

Acestea vin imbracate intr-un aliaj de aluminiu ce predomina intreaga partea frontala a tastaturii, iar pe partea cealalta se gaseste un material de plastic dur si rezistent. Ambele tastaturi cantaresc in jurul a 1100 grame impreuna cu cablul USB.

Diferentele cele mai mari intre cele doua tastaturi sunt ca modelul G915 beneficiaza de tehnologia wireless de la Logitech ce are timp de raspuns 1ms, iar modelul G815 este wired si dispune de un port USB passthrough.

Modelul G915 are un acumulator ce asigura o durata de viata de aproximativ 30 de ore de utilizare, asta cu iluminarea pornita pe 100%.

 

 

Pentru a satisface o arie mai mare de clienti, cei de la Logitech au lansat cele doua tastaturi cu switch-uri diferite:

  • GL Clicky
  • GL Tactile
  • GL Linear

Urmeaza intr-un timp foarte scurt ca si noi sa postam review-ul cu G915.

 

Similar Articles

One thought on “Logitech lanseaza tastaturi noi: G915 si G815

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.