Am auzit în ultima vreme doar oameni nemulţumiţi de calitatea mouşilor de pe piaţă. Ba sunt prea scumpi, ba senzorii nu sunt suficient de precişi, ba sunt prea mari ori prea mici, ba au forme ciudate. 

După anunţarea lui G400, avatarul legendarului Mx518 iată că Logitech au mai anunţat astăzi încă un mouse optic (da, ştiu, sunt la fel de exaltat ca şi voi) – G300.

Logitech G300 are misiunea de a înlocui şoarecii de gaming ai Logitech din zona entry level. Layout-ul butoanelor este asemănător cu cel al lui G700 însă fără butoanele back-forward de pe lateral, iar dimensiunile par a fi mult mai reduse.

Detalii tehnice nu prea avem însă vă pot spune că G300 va avea nouă butoane programabile, o memorie internă ce poate stoca până la trei profile şi că fiecărui profil îi puteţi atribui o culoare de iluminare.

Senzorul optic atinge maxim 2500DPI şi un polling de 1000Hz.

Chris Pate, senior manager pe marketing de produse de gaming în cadrul Logitech a declarat: “Logitech G300 este perfect pentru gamerii ce folosesc PC-uri și care caută funcții inteligente ce le oferă beneficii în timpul jocului. Ai la îndemână mai multe taste programabile în MMO-uri, precizie mai bună pentru țintirea inamicilor într-un FPS și o formă compactă cu care să te simți confortabil de-alungul orelor nesfârșite de joc”

 

Logitech G300 va fi disponibil în Europa începând cu luna următoare la un preţ de 40€.

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.