Logitech m-a făcut astăzi să îmi şterg şoarecii de praf şi să-i aşez frumos în cutie. G400, succesorul legendei MX518 tocmai ce a fost anunţat. Al meu G500 refuză să creadă că odată ce G400 va ajunge în magazine se va retrage din activitate. Designul, numărul de butoane şi tracking-ul se pare că au rămas neschimbate. Iată ce declară Chris Pate, Global Product Marketing Manager al Logitech:

„Când am început să lucrăm la Optical Gaming Mouse G400, am avut doar un singur scop în minte – să păstrăm tot ce era bun la MX518 şi să ridicăm ştacheta. Am fost foarte atenţi să nu ne atingem de formă, de consistenţa tracking-ului, de aspectul butonanelor sau de legendara durabilitate pe care milioane de clienţi s-au bazat de-a lungul anilor.”

Senzorul a fost îmbunătăţit şi el, DPI-ul maxim la care se poate ajunge acum este de 3600DPI, iar polling-ul a ajuns aşa cum trebuia la 1000Hz. Cablul este mai subţire şi cu 25% mai uşor.

Ultima modificare majoră a fost făcută software-ului de programare a butonului opţional. Chiar dacă mausul funcţionează perfect imediat ce este scos din cutie, fără a necesita instalarea vreunui software, G400 este integrat în acelaşi software folosit pentru programarea tastaturilor G-Series şi a gameboard-ului Logitech G13, Logitech Setpoint.

Astfel  puteţi utiliza comenzile macro, odată create, fie pe tastatura G-Series sau mausul G400.

Această schimbare oferă utilizatorilor G400 acces la interfaţa uşor de utilizat (drag and drop) Logitech Gaming Software, precum şi la detectarea automată a jocului, a macro-urilor şi capabilităţilor de scripting.

Logitech Gaming Software v8.0 include profiluri pentru 210 jocuri, iar crearea de noi profiluri de jocuri, care nu sunt incluse pe lista celor de la Logitech, este rapidă şi uşoară.

 

Logitech G400 va ajunge în magazine în curând la un preţ recomandat de 50€.

 

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.