Logitech a lansat trei noi periferice de gaming din seria G, Logitech® Wireless Gaming Headset G930, Logitech® Wireless Gaming Mouse G700 şi Logitech® Gaming Keyboard G510. Noile periferice de gaming care fac parte din premiata serie G sunt construite pentru a atinge performanţă maximă, eliberându-te de limitările tehnice şi permiţându-ţi să experimentezi la maxim jocurile preferate.

“Noile produse din seria G oferă fiecărui gamer un avantaj competitiv,“ a precizat Elliott Chin, senior manager al diviziei de marketing de produs pentru gaming din cadrul Logitech. “Căştile cu sunet surround 7.1, un mouse cu 13 butoane de control şi tastatura cu ecran LCD care afişează statusuri din timpul jocului – toate aceste noi periferice şi caracteristici ale seriei G te vor ajuta să câştigi, indiferent de jocul ales.“

Logitech® Wireless Gaming Headset G930 este disponibil la un preţ recomandat de 179 Euro. Logitech® Wireless Gaming Mouse G700 va avea un preţ recomandat de 99,99 Euro. Logitech® Gaming Keyboard G510 va avea un preţ recomandat de 99,99 Euro. Produsele din seria G sunt disponibile pe www.logitech.com/g-series şi în curând în reţelele marilor distribuitori.

 

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.