McLaren si Logitech G fac poate cel mai neconventional parteneriat, organizand impreuna o competitie de racing.

McLaren se alatura, asadar, sporturilor electronice. Competitia se va numi „World’s Fastest Gamer” si va fi un concurs de simulator de racing.

Premiul pentru castigator? Nimic altceva decat un post oficial de pilot cu contract pe un an cu McLaren in simulatoarele lor de Formula 1. Castigatorul va colabora cu cu ingineri de la McLaren Technology Centre, conducand prototipurile de masini in simulatoare pe circuite Grand Prix din toata lumea.

Echipamentul final testat va fi livrat pilotilor echipei: Fernando Alonso si Stoffel Vondoorne.

Intreaga competitia va fi difuzata pe un canal de YouTube care va fi anuntat pe paginile de media sociala a McLaren. Sase finalisti international vor fi selectati de catre experti atat in simulatoare de Formula 1, in timp ce altii 4 se vor califica din stagiile online, care se vor desfasura in vara anului acesta.

Marea finală, care va avea loc în toamnă la McLaren Technology Centre, îi va supune pe toți cei 10 finaliști la unul dintre cele mai riguroase interviuri din lume. Nu numai că aceștia vor lupta unul împotriva celuilalt, jucând pe o varietate de jocuri pe diferite platforme, dar vor trebui să-și demonstreze și cunoștințele de inginerie, abilitatea de a lucra ca parte a unei echipe și să afișeze puterea mentală și fizică, absolut necesare pentru o poziție unică.

McLaren Logitech G

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.