Konami tocmai a anuntat lansarea Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, jocul full dupa „teaserul” Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes. Impreuna cu jocul vine si un Collectors Edition care arata delicios de bine. Sa speram ca The Phantom Pain va fi la fel de bun ca Ground Zeroes.

Konami a anuntat lansarea mult asteptatului Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, ceva ce toti asteptam dupa ce am gustat din Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes. In legatura cu acest joc, Hideo Kojima a spus doar cateva cuvinte: „Cu Metal Gear Solid V, in sfarsit voi incheia ciclul cu seria. Va fi ultimul Metal Gear Solid. Chiar daca seria va continua, pentru mine acesta va fi ultimul.”

Jocul va fi lansat pe 1 Septembrie pentru XBox One, XBox 360, PS3 si PS4 si in 15 Septembrie pentru PC. Pretul pentru PC, PS4 si XBox One va fi de $59.99 iar pentru restul $49.99.

Primele copii vor fi numite „Day One Edition” iar copiile fizice vor veni cu niste bunatati: o harta, un XP-Boost pentru Metal Gear Online, pistolul special Adam-ska, un Scut Personal Balistic din argint, o Cutie din Carton (Wetland) si un costum de camuflaj Blue Urban. Aceleasi iteme vor veni si cu varianta digitala pentru PC, dar Konami va anunta exact cand vor iesi „Day One Edition”-urile.

Iar acum Collectors Edition. Va fi $99.99 si va veni cu o replica redusa ca dimensiune a mainii bionice a lui Snake, harta din „Day One Edition”, jocul va veni intr-o cutie Steelbook cu un al doilea CD cu trailerele si cu documentarul din spatele scenei. Toate acestea vor fi intr-o cutie frumoasa cu sigiul Diamond Dogs.

mgs-5-the-phantom-pain-collectors-edition 1920.0

Impreuna cu Collectors Edition vin o multitudine de DLC-uri:

Weapon & Shield Pack

Windurger S333 Combat Special Revolver
Adam-ska Special Handgun
Maschinen Taktische Pistole 5 Weiss Special Handgun
Rasp Short-Barreled Shotgun Gold
Personal Ballistic Shield (Olive Drab)
Personal Ballistic Shield (Silver)
Personal Ballistic Shield (White)
Personal Ballistic Shield (Gold)

Cardboard Boxes

Cardboard Box (Rocky Terrain)
Cardboard Box (All-Purpose Dryland)
Cardboard Box (Wetland)

Snake Costumes

Fatigues (Black Ocelot)
Fatigues (Gray Urban)
Fatigues (Blue Urban)
Fatigues (All-Purpose Dryland)

Other

„Venom Snake” Emblem

MGO Boost

Metal Gear Online XP Boost

MGO Items

Metal Gear Rex Helmet
AM MRS-4 GOLD Assault Rifle
WU S. PISTOL GOLD

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.