Unul dintre cele patru titluri anunțate la începutul acestui an, Need for Speed SHIFT de la EA Races, este programat să apară în această toamnă în luna Septembrie.

Noul titlu ce se dorește a fi o adevărată experiență pentru „piloții” autentici de simulatoare de curse, se va lansa în data de 17 Septembrie în Europa și în data de 22 Septembrie în SUA. Jocul va aduce trasee legendare din întreaga lume, printre aceastea aflându-se și circuitul Brand’s Hatch din Marea Britanie, iar pe toate aceste trasee gamerii vor putea „alerga” inclusiv cu mașini de istorie precum Pagani Zonda F, Porsche 911 GT2 sau Lotus Elise.

„Odată cu Need for Speed SHIFT, pornim în a creea o experiență unică pentru genul curselor cu mașini și chiar și pentru franciza NFS” a spus Patrick Soderlund, vice-președinte al EA Games Europa. „Ne-am axat în principal pe experiența trăită de pilotul mașinii ,iar prin plasarea jocului la persoana întâi, am reușit să captăm intensitate vitezelor mari și a adevăratelor emoții din timpul unei curse.” a mai adăugat Patrick Soderlund

Jucătorii acestui joc vor fi plasați intensitate și ropotul curselor de mașini prin combinarea percepțiilor de accelerațe gravitațională, a interiorului super-realist și a dinamicii accidentelor, menite să dezorienteze. Need for Speed SHIFT este dezvoltat de Studiourile Slightly Mad în colaborare cu Black Box și Patrick Soderlund.

Need for Speed SHIFT va fi lansat pe PLAYSTATION®3, Xbox 360®, PC și PSP® în această toamnă. Mai multe informații pot fi găsite pe www.needforspeed.com

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.