Phil Spencer, vice preşedintele studiolului Microsoft Studios ne spune cu mâna pe inimă că ar dori să înveţe cât mai mult din lecţiile date de Sony în trecut în ceea ce priveşte promovarea unei console.

Într-un interviu pentru revista OXM (Official Xbox Magazine), domnul Phil Spencer laudă eforturile de marketing ale companiei Sony pentru promovarea imaginii a consolei Playstation 4 precum şi modul în care Sony a reuşit să se descurce în a atrage publisheri şi developeri să creeze jocuri pentru platforma menţionată.

De asemenea, domnul Spencer recunoaşte că metodele prin care Sony au reuşit să câştige încrederea clienţilor s-au îmbinat perfect cu viziunea lor asupra consolei PS4, precum şi calitatea serviciilor PSN şi PS Plus.

Ce înseamnă toate aceste vorbe din partea unui executiv Microsoft? Eu cred că Microsoft tocmai a recunoscut că anul trecut a fost unul dezastruos din punct de vedere al imaginii pentru consola Xbox One, aşa că eu sper ca aceste lecţii să îi ghideze pe viitor în a construi servicii şi trăsături mai de doamne ajută ale consolei Xbox One.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.