Cei de la BenQ au anuntat faptul ca  noul monitor de gaming Zowie XL2731 este disponibil si pe piata romaneasca. Acesta este un monitor creat pentru a oferi performanta si eficienta la antrenamente si in competitiile de esports.

Fiind dotat cu un panou TN FullHD de 27”, noul Zowie XL2731 iese in evidenta de la bun inceput prin refresh rate-ul de 144Hz, dar si prin timpul de raspuns de numai 1ms, ambele valori permitandu-i jucatorului sa observe mai repede miscarile inamicului si sa reactioneze in timp util.

De asemenea, are functia Black eQualizer, care permite imbunatatirea vizibilitatii din zonele intunecate, astfel incat jucatorul sa poata detecta usor potentialii inamici care campeaza.

Pentru un plus de precizie, modelul Zowie XL2731 permite ajustarea tonului de culoare (Color Vibrance), pentru a obtine un gradient mai bine definit, adaptat pentru fiecare tip de joc in parte. Desigur, este posibila si ajustarea dinamica a refresh rate-ului, prin tehnologie FreeSync, pentru fluiditate optima.

 

Deoarece sesiunile de gaming se pot prelungi uneori pe durate lungi de timp, confortul in utilizare reprezinta un aspect important si o conditie de baza pentru foarte multi jucatori profesionisti. Din acest motiv, Zowie XL2731 dispune de un suport care permite toate reglajele necesare obtinerii unei pozitii cat mai comode.

Oferind utilizatorului posibilitatea reglarii pe inaltime pe un interval de 140mm, rotirii stanga/dreapta cu 450 si inclinarii fata/spate cu -50/200, modelul asigura maximum de flexibilitate in ajustarea unghiului de vizibilitate dorit, permitand obtinerea cu usurinta a pozitiei cu maximum de confort.

Acestor elemente de design li se adauga unele ce tin de dotari, mentionand aici tehnologia Flicker-free. Dar si unele ce tin de constructie, precum rama confectionata dintr-un material special, care elimina reflexiile de lumina ambientala.

Noul monitor Zowie XL2731 este disponibil in Romania prin intermediul partenerilor autorizati BenQ si se adreseaza tuturor jucatorilor care vor sa-si atinga potentialul.

Monitorul are un pret recomandat de vanzare de 2000 lei.

Similar Articles

One thought on “Monitorul Zowie XL2731 acum disponibil si in Romania

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.