ESL aduce in weekend-ul 8-9 decembrie, la Romexpo, in pavilionul B2, la Bucharest Gaming Week doua mari turnee, Bucharest Gaming Week CS: GO Invitational si ESL SEC (Southeast Europe Championship) de CS: GO.

ESL SEC (Southeast Europe Championship) de CS: GO a desemnat cele mai bune 4 echipe din Europa de Sud Est care vor veni la finala de la Bucuresti sa isi dispute premiile in valoare totala de 10.000 de Euro: Windigo Gaming, Bpro Gaming (Bulgaria), Locastic Esports (Croatia) si singura echipa romaneasca ramasa in turneu si castigatoarea sezonului VII, Nexus Gaming.

Program ESL SEC (Southeast Europe Championship):

• Sambata, ora 11:00, prima semifinala – Bpro vs. Locastic Esports
• Sambata, ora 14:00, a doua semifinala – Windigo Gaming vs. Nexus Gaming
• Sambata, ora 17:00, finala – Castigatoarea primei semifinale vs. Castigatoarea celei de-a doua semifinale

Turneul ESL Southeast Europe Championship, ajuns la sezonul VIII, va sustine si doua competitii de League of Legends si Hearthstone, care se desfasoara online. Premiile totale ale acestei competitii sunt in valoare de 17.000 Euro.In cadrul Bucharest Gaming Week CS: GO Invitational by ESL s-au calificat 3 echipe online care vor veni la Bucuresti: AVANGAR GG.BET, Vega Squadron si Sprout. Acestor echipe li se va alatura in competitie castigatoarea turneului ESL SEC (Southeast Europe Championship).

Program Bucharest Gaming Week CS: GO Invitational:

• Duminica, ora 11:00, prima semifinala – Vega Squadron vs. Sprout
• Duminica, ora 14:00, a doua semifinala – AVANGAR vs. Castigatoarea SEC
• Duminica, ora 17:00, finala – Castigatoarea primei semifinale vs. Castigatoarea celei de-a doua semifinale

Echipele ajunse in faza finala a acestei competitii se vor duela pentru suma totala de 50.000€. Biletele pentru Bucharest Gaming Week au fost puse in vanzare si pot fi achizitonate de pe arcub.ro, bilet.ro, entertix.ro si myticket.ro precum si din magazinele partenere acestora sau de la casa de bilete ARCUB din str. Lipscani, nr. 84-90.

Pretul biletelor pentru o singura zi va fi de 35 lei, iar abonamentul va fi de 55 lei. Bucharest Gaming Week este organizat de Primaria Capitalei prin ARCUB in parteneriat cu Gaming Week.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.