Finala Sezonului 2 a Ligii Romaniei de Playerunknown’s Battlegrounds, cunoscutul joc cu milioane de jucatori in toata lumea, va avea loc in cadrul evenimentului Bucharest Gaming Week, in weekend-ul 8-9 decembrie, la Romexpo.

Competitia este realizata de Royal eSports si organizata de AOC Gaming si PUBG Romania. Echipele se vor confrunta pe cea mai mare scena la nivel national pentru Trofeul PUBG Romania si numeroase premii surpriza.

Turneul reuneste cele mai bune 16 echipe de PUBG din Romania, alese dintr-un total de 85 de echipe participante, in cadrul a doua ligi saptamanale: Liga a II-a, cu intrare libera si Liga PRO, formata dintr-un numar de 20 de echipe, cu acces doar prin promovarea din Liga a II-a. Competitia se desfasoara pe durata a doua zile si consta in 11 meciuri de Playerunknown’s Battlegrounds jucate intre 16 echipe a cate 4 jucatori.

Jucatorii de PUBG vor utiliza monitoarele de gaming AOC AGON AG241QX FreeSync pe tot parcursul turneului.

Cu ajutorul monitorului AOC, jucatorii vor experimenta un timp de raspuns de 1 ms si rate impresionante de improspatare de 144 Hz, care ofera redare fluenta a actiunii si elimina anomaliile de randare, ceea ce transforma acest model de 24 inchi in monitorul perfect pentru jocurile de inalta performanta. Proiectat special pentru competitiile esports, monitoarele AGON de la AOC sunt foarte apreciate de jucatorii profesionisti si de esports.

Playerunknown’s Battlegrounds este unul dintre cele mai cunoscute si apreciate jocuri Battle Royale. Aceasta este un shooter, care permite confruntarea dintre 100 de utilizatori in acelasi timp si pe acelasi server iar castigatorul este ultimul om care ramane in viata.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.