La E3, Lenovo a anuntat lansarea unei noi serii care include sase PC-uri de gaming: laptop-urile Lenovo Legion Y730 si Y530, desktop-urile tower T730 si T530 si cele de tip ”cube” C730 si C530. Indiferent de design-ul lor, aceste dispozitive au performanta necesara pentru a asigura o experienta de gaming fara cusur a celor mai populare jocuri, de la cele de tip battle royale, la jocuri de survival.

Fiecare dispozitiv dispune de sisteme de racire optimizate pentru a mentine o temperatura scazuta, chiar si atunci cand atmosfera de joc se incinge.

Special create pentru cei mai avizi gameri pe PC care apreciaza performanta si stilul in egala masura, cele mai noi dispozitive Lenovo Legion sunt create de la zero pentru a avea un aspect modern si stilat si a pune accent pe oferirea unei performante superioare in locul artificiilor de design. Noua gama Lenovo Legion este perfomanta pentru a face fata oricaror provocari de gaming, pastrand in acelasi timp un design corespunzator unui stil de viata profesional.

Laptopurile Lenovo Legion Y730 si Y530

Noile laptop-uri Lenovo Legion sunt potrivite gamer-ului mereu ocupat, care nu isi doreste echipamente grele pe care sa le poarte si care asteapta cu nerabdare sa experimenteze cel mai nou joc in pauza de pranz, dar are si o intalnire importanta in aceeasi zi. Fara sa fie nevoie de doua laptopuri intr-o singura geanta, laptopurile Lenovo Legion Y730 si Y530 servesc ambelor scopuri intr-un singur design elegant– suportand cu usurinta tranzitia de la task-urile de la birou la gaming. Realizate dintr-un aluminiu prelucrat cu precizie si anodizat, in culoarea sofisticata Iron Grey, laptop-urile Lenovo Legion Y730 au margini ultrasubtiri in jurul ecranului Full HD IPS.

Lenovo Legion Y730 (varianta de 17 inch)

In acelasi timp, laptopul Lenovo Legion Y530, de culoare Raven Black, are un design texturat si elegant ce evidentiaza litera “O” inclusa in logo-ul Legion. Datorita aspectului sofisticat al laptop-urilor, gamerii nu vor trebui sa se mai teama de privirile critice in timpul intalnirilor de business.

Lenovo Legion Y530

Mai subtiri, mai usoare si mai elegante, noile laptop-uri sunt ideale pentru cei care doresc sa se concentreze pe jocul lor chiar si atunci cand se joaca in public, fara sa fie deranjati de trecatorii a caror atentie este atrasa de grafica si led-urile de pe echipamentele de gaming obisnuite. Laptopurile Lenovo Legion Y730 si Y530 dispun de o carcasa care le permite utilizatorilor sa calatoreasca si sa se joace cu discretie. Cand sunt purtate in rucsacul Lenovo Y Gaming Armored Backpack, care are un compartiment dedicat, laptopurile raman in siguranta in orice moment.

  • Temperatura redusa chiar si sub presiune

Portabilitatea nu trebuie sa insemne ventilatoare mari si o functie de racire slaba. Am testat numeroase moduri de a obtine cele mai bune indicatoare termice si am inventat un sistem de racire cu doua canale care cuprinde orificii de ventilare laterale suplimentare si palete de ventilator de mai multe dimensiuni si multi-rotative in noile laptop-uri Lenovo Legion, optimizand astfel fluxul de aer cu 16% si obtinand temperaturi ale sistemului cu 10% mai scazute comparativ cu cele anterioare. Rezultatul consta in racirea mai eficienta si mai silentioasa a echipamentelor.

  • Lasa-te captivat de experiente vizuale si audio superioare

Ambele laptop-uri sunt complet dotate cu o placa video NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti, procesoare de pana la generatia a 8-a Intel Core™ i7 si sistem de operare Windows 10, facand fata celor mai solicitante jocuri din prezent. Tastaturile acestor laptop-uri sunt de cea mai buna calitate, fiind concepute pentru a oferi un timp de raspuns sub 1ms.

Ecranele optionale ale laptop-urilor de 144Hz Full HD IPS ofera nu doar o rata de refresh mai mare pentru imagini mai clare si efect de motion blur redus, ci si rame mai subtiri cu panouri mai luminoase la 300 nit, facand astfel ca personajele sa prinda viata in detalii precise. Laptop-ul Lenovo Legion Y730 este primul laptop de gaming din lume care este echipat cu sistemul de difuzoare Dolby Atmos, creand o experienta uluitoare prin intermediul difuzoarelor personalizate Dolby compatibile cu PC-ul sau prin casti.

Acestea redau un sunet emotionant care iti taie respiratia, fiind special conceput sa te plaseze in mijlocul actiunii, pe masura ce amploarea si profunzimea sunetelor sunt aduse la viata. Noul laptop Lenovo Legion Y530 este integrat cu sistemul Dolby Audio™ care ofera un sunet bogat si clar. imbinand elemente vizuale extrem de clare cu un sunet incredibil, noile laptop-uri ofera o experienta de gaming 360° captivanta.

Laptop-ul Lenovo Legion Y530 reprezinta optiunea de baza, in vreme ce fratele sau mai mare, Y730, ofera o putere suplimentara pentru gaming cu variantele de ecran de 17 sau 15 inci, cu memorie optionala DDR4 overclocked de 16GB CORSAIR. Laptop-ul Lenovo Legion Y730 este primul laptop de gaming din lume cu tastatura backlit RGB CORSAIR iCUE si iluminare de sistem, integrand sase taste macro “Y” pentru o capacitate de personalizare sporita cu peste 16 milioane de combinatii de culori.

Portabilitate in deplasare – Lenovo Legion C730 si C530

Sistemele de tip ”cube” Lenovo Legion C730 si C530 sunt create pentru gamerii avizi care au nevoie de un design usor care nu ocupa mult spatiu, dar care isi doresc beneficiile unui sistem desktop. Integrate intr-o carcasa portabila Iron Gray de 19L, noile sisteme ”cube” sunt mai compacte si mai usoare ca pana acum – oferind cea mai buna performanta oriunde te-ai afla.

Lenovo Legion C730

Lenovo Legion C730

Cu un maner superior accesibil si integrat, sistemele ”cube” pot fi transportate cu usurinta de acasa la un prieten pentru o noapte intreaga de gaming. Panoul sau superior complet transparent ofera o imagine de ansamblu asupra inimii sistemului, dezvaluindu-i iluminarea optionala RGB care creeaza un tablou hipnotizant de culori pe C730 sau o iluminare simpla LED rosu pe C530, complet personalizabile cu ajutorul functiei Lenovo Vantage.

Lenovo Legion C530

Dimensiunile lui mici nu pacalesc pe nimeni. Lenovo Legion C530 este principalul sistem ”cube” al celor de la Lenovo cu Windows 10 pentru gaming, oferit la un pret competitiv, in vreme ce C730 face un pas inainte datorita dotarilor premium. Integrand o placa video NVIDIA GeForce GTX 1060, procesoare Intel Core i7 de a 8-a generatie si, optional, 32GB de memorie DDR4 CORSAIR overclock-abila, Lenovo Legion C730 este mic, dar puternic si pregatit sa dezlantuie o experienta de gaming in forta, compatibila cu VR.

Intra si exploreaza lumi in expansiune pline de viata si cu detalii de cea mai inalta fidelitate sau valorifica frecventa de imagine pentru a obtine reflexe precise si rapide. Sistemul Dolby Atmos integrat pe Lenovo Legion C730 si C530 permite un sunet emotionant care te va captiva astfel incat vei auzi fiecare cladire care se prabuseste si fiecare explozie cutremuratoare in detalii intense.

Noile sisteme tip ”cube” integreaza si un sistem de ventilare cu doua canale pentru o gestionare mai buna a temperaturii decat pana acum, pentru ca tu sa ramai absorbit intr-o experienta de joc fara intrerupere.

Lenovo Legion T730 si T530

Desktop-urile tower Lenovo Legion T730 si T530 reprezinta piesa centrala uluitoare a unei configuratii de gaming criminale. Etaland un design finisat intr-o carcasa de 28L, dispozitivul Lenovo Legion T530, in culoarea Raven Black, impartaseste aceeasi textura subtila a capacului laptop-ului Y530 radiind din butonul de pornire/oprire. Lenovo Legion T530 integreaza un sistem de iluminat rosu in spatele ventilatoarelor, in vreme ce Lenovo Legion T730 este dotat cu un sistem de iluminat RGB complet in interior si exterior, in spatele unui capac lateral transparent.

Lenovo Legion T530

Sistemele tower cu Windows 10 si compatibilitate VR fac fata cu usurinta celor mai solicitante jocuri AAA si aplicatii intense grafic din prezent, laudandu-se cu placa video NVIDIA GeForce GTX 1060 si procesoare Intel Core i7 de a 8-a generatie. Stoarce fiecare strop de performanta din dispozitivul tau Lenovo Legion T730 si intra in modul „animalic” gratie memoriei optionale 32GB DDR4 CORSAIR VENGEANCE overclocked si unui suport de stocare 512GB PCIe RAID 0 SSD sau 2TB SATA HDD.

Lenovo Legion T730

Fii atent la pasii inamicului datorita unui sunet profund si dinamic oferit de sistemul audio Dolby Atmos integrat pe noile sisteme tower Lenovo Legion pentru a obtine un avantaj tactic inainte ca acesta sa atace. si cand actiunea se incinge, sistemul optional de racire Asetek pe baza de lichid al desktop-ului Lenovo Legion T730 ofera o distribuire fiabila si silentioasa a caldurii pentru o stabilitate sporita a frecventei de imagine, o functionare mai lina si un zgomot de sistem redus atunci cand impingi limitele jocului tau.

Noile desktop-uri nu te impiedica sa iti actualizezi sistemul in viitor. Acestea sunt create astfel incat sa poata fi actualizate fara a avea nevoie de diferite scule, pentru ca tu sa iti poti modifica, ajusta si inlocui cu usurinta placa video sau memoria la apasarea unui buton, fara a avea nevoie de o trusa de instrumente sau lanterna.

Pret si disponibilitate

⦁ Laptopul Lenovo Legion Y730 17-inch va avea un pret care incepe de la 1,249.99 de dolari (4.900 de lei), iar modelul de 15-inch va avea un pret care incepe de la 1,179.99 de dolari (4.600 de lei), ambele vor fi disponibile pe site-ul oficial Lenovo incepand cu luna septembrie 2018.
⦁ Laptop-ul Lenovo Legion Y530 de 15 inch va avea un pret care incepe de la 929.99 de dolari (3.700 de lei) pe site-ul Lenovo si vor fi disponibile incepand cu luna iunie 2018.
⦁ Lenovo Legion T730 va avea un pret care incepe de la 929.99 dolari (3.700 lei) si va fi disponibil din luna august 2018 pe site-ul Lenovo.
⦁ Lenovo Legion T530 va avea un pret care incepe de la 829.99 de dolari (3.300 lei) si va fi disponibil din luna august 2018 pe site-ul Lenovo.
⦁ Lenovo Legion C730 va avea un pret care incepe de la 929.99 dedolari (3.700 lei) si va fi disponibil pe site-ul Lenovo din luna august 2018.
⦁ Lenovo Legion C530 va avea un pret care incepe de la 829.99 de dolari (3.300 lei) si va fi disponibil din luna august 2018 pe site-ul Lenovo.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.