Marţi 26 mai, Asus România a lansat în clubul PAT din Bucureşti nouă noi serii de notebook-uri, U şi UX şi o nouă familie de netbook-uri Asus EEE PC „Seashell”.
Noua serie Asus U rezolvă dilema dintre design şi funcţionalitate, oferind performanţe maxime păstrând tradiţia ASUS a unui design de excepţie.
Notebook-urile din seria U şi UX ţintesc spre segmentul utilizatorilor avansaţi , care vor să beneficieze de putere de procesare şi de stil.

Seria U beneficiază de noua generaţie de procesoare Intel ULV şi Intel Core 2 Duo care eficientizează consumul de energie, rulând optim aplicaţii dintre cele mai solicitante.
Deasemenea, noile laptop-uri integrează plăci grafice NVIDIA GEFORCE G 105M, care oferă o grafică deosebită pusă în valoare de display-urile cu iluminare OLED. Cipsetul audio este binecunoscutul Realtek HD Audio, sunetul fiind reprodus fidel de difuzoarele Altec Lansing.
Alături de seria U, ne-a fost prezentată şi următoarea generaţie de netbook-uri Asus EEE „Seashell”.

Seashell este conceput pentru o autonomie extinsă, de până la 6-8 ore, graţie tehnologiei ASUS Super Hybrid Engine. Cu un display de 10 inch şi o grosime de numai 1 inch, Asus EEE Seashell oferă performanţe de neegalat în segmentul UMPC-urilor.
Se pare că Asus a acordat o atenţie deosebită cerinţelor utilizatorilor , menţinând echilibrul dintre un design armonios şi performanţe optime, cu noile serii de notebook-uri şi netbook-uri.

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.