Ieri, BenQ a anunţat lansarea primului său all-in-one PC în România, modelul nScreen i221. Sistemul incorporează într-un singur produs un computer şi un ecran wide fullHD. Acest fapt permite utilizatorilor să se bucure de experienţa navigării pe Internet doar prin conectarea la priză, pornirea sistemului şi accesarea Internetului.

Pentru o utilizare facilă, BenQ au inclus în partea de jos a computerului un buton mare care oferă două funcţii: pornire/oprire şi control de volum iar toţi conectorii importanţi au fost plasaţi în spatele ecranului. De asemenea, în pachet este inclus un telefon USB care poate fi folosit împreună cu camera web de 1.3 MP integrată pentru videochat printr-un serviciu de videotelefonie VoIP. Iar pentru a economisi energie electrică, PC-ul foloseşte doar două lămpi pentru iluminarea ecranului, în loc de patru, ceea ce duce la o economie de energie de până la 80% faţă de un sistem desktop tradiţional.

Modelul BenQ nScreen i221 va fi disponobil în România începând cu 1 August 2009 prin reţeaua de parteneri BenQ, la preţul de 2200 RON, inclusiv TVA.

Pentru mai multe detalii, vizitaţi pagina producătorului, http://www.BenQ.ro

 


Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.