Noul controller al vehiculatei Xbox Series S a ajuns in mana unui utilizator Twitter. El a avut curtoazia de a face cateva poze si chiar un filmulet! Click pe postare sa vedeti tot thread-ul.

Dupa cum a fost cazul la Xbox One X si S, se cuvine ca Series S sa fie varianta mai ieftina a lui Series X. Chiar se specula ca Microsoft urmeaza sa lanseze si o varianta de buget a noii lor console datorita unor leak-uri din iunie.

Astfel se confirma si existenta unei variante pe alb a controllerelor, desi nu cred ca se astepta cineva sa ramana doar in varianta de negru. Cum si la PlayStation 5 au aparut leak-uri cu DualSense-ul pe negru:

Bine, cel de PS5 poate fi luat cu un dram de sare, nu stim daca este versiuna prototip sau finala. Insa cel de Series S a venit in cutie, a fost despachetat, folosit si filmat. Plus ca a mai aparut si in alte poze pe internet. Urmeaza sa vedem si daca anuntul oficial pentru Series S va ramane in august, conform relatarilor EuroGamer.

Xbox Series S, cunoscut si sub numele de cod Lockhart, este asteptat sa aibe 7.5 GB RAM, aproximativ 4 teraflopi pe GPU si sa fie livrat cu acelasi procesor gasit pe Xbox Series X, conform The Verge.

Similar Articles

One thought on “Xbox Series S confirmata de propriul controller

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.