Mini PC-urile Edge de la Sapphire au primit un upgrade şi astfel şi-au schimbat şi numele. Seria Edge VS este bazată pe noile APU-uri AMD, Trinity şi astfel vor oferi o eprformanţă net superioară celor din seria trecută ce erau construite în jurul unui Zacate.

Sapphire Edge-VS 01De prima oară de când am auzit de seria Edge de la Sapphire m-am tot gândit la un PC de genul LOL Machine (PC doar de jucat League of Legends). Evident, cu Zacate nu se putea face aşa ceva foarte bine, însă cu noile procesoare Trinity de la AMD acest lucru este posibil.

Partea cea mai bună este că acest mini PC vine în două arome. Astfel, în funcţie de buget, poate fi ales cel ce ni se potriveşte cel mai bine.

Ceea ce mă încântă cel mai tare la această serie este, pe lângă versatilitate, mobilitatea. Dacă eşti un gamer ce ai de gând să te plimbi pe la prieteni şi LAN Party-uri cu tot cu PC, cu Edge VS vei ptuea fără probleme.

Mai jos aveţi specificaţiile.

specs-edge

Ceea ce mă bucură foarte mult este lipsa unui sistem de operare Windows în pachet pentru că astfel preţul va fi considerabil mai mic şi putem folosi ceea ce avem deja. În ceea ce priveşte upgrade-urile, Edge VS stă destuld e bine, adică se poate instala un SSD în locul HDD-ului, iar memoria RAM poate fi extinsă până la 16GB.

Avân în vedere că este un PC atât de compact, există şanse foarte mari ca procesorul să fie versiunea de mobile a APU-ului de la AMD: Memoria RAM este SO-DIMM, aşa că mare atenţie dacă doriţi aşa ceva direct cu planuri de upgrade şi nu vă încumetaţi să îl desfaceţi.

Preţurile nu le cunoaştem încă, dar de îndată ce vor veni cele oficiale vom actualiza articolul. Pe internet se zvoneşte că ar costa sub 300$ şi pare corect preţul având în vedere că este un notebook fără ecran:).

Sapphire-Edge-VS-4-VS4-VS-8-VS8-Mini

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.