Într-un interviu realizat de IGN.com, Minh Le, unul din co-creatorii jocului Counter Strike, a anunţat un nou shooter. Nu, nu este vorba despre Counter Strike 2, ci despre Tactical Intervention.

După cum îi spune şi titlul, avem de a face tot cu un shooter tactic, gândit pentru a fi jucat în reţea, pe echipe. Jucătorii vor fi împărţiţi în două tabere, „terorişti” şi „agenţi”, fiecare cu arme, opţiuni şi stiluri de joc diferite. Hărţile nu vor mai fi pustii, precum erau cele din Counter Strike, ci vor avea NPC-uri (non playing characters), care vor reacţiona la ceea ce se întâmplă în jurul lor, se vor ascunde de ploaia de gloanţe şi vă vor sta în cale, încurcându-vă treburie. De asemenea, aceştia vor putea fi luaţi ostatici de către terorişti. Mai avem o inovaţie importantă în arsenalul „agenţilor”: câinii de atac. Da, aţi auzit bine! Ca şi „agent”, veţi avea în dotare câini, cărora le puteţi da ordine să atace adversarii. În momentul atacului, adversarul va fi incapacitat, devenind astfel vulnerabil atacurilor voastre.

Grafica din Tactical Intervention este foarte similară cu cea din Counter Strike Source. Dar conform declaraţiilor lui Minh Le, motorul grafic folosit în Tactical Intervention este acelaşi cu cel din Counter Strike.

Eforturile echipei de programatori s-a îndreptat mai mult către implementarea gameplay-ului, şi nu a graficii. Partea bună este că jocul va rula foarte fluid şi pe configuraţii mai limitate, ceea ce este foarte important în momentul în care se joacă în reţea.

Tactical Intervention va fi lansat la sfârşitul anului acesta, exclusiv pe PC, şi are şanse maxime să fie un joc extrem de reuşit. Aşa că staţi cu ochii pe el.

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.