Nvidia Ansel a fost lansat anul trecut, odata cu Pascal, iar acum functioneaza si in jocul Paragon.

Nu e de mirare ca Paragon a fost prioritar pentru compatibilitatea cu Ansel fata de alte jocuri; sa nu uitam ca acum nu mult timp, un gift card de 200 de lei pentru iteme in Paragon era oferit cadou odata cu achitizionarea unei placi video Nvidia GTX 1070 sau 1080.

In caz ca nu stiati ce este Nvidia Ansel, este un software de captura care permite realizarea unor screenshot-uri la rezolutii mult mai mari (pana 63,360 x 35,640)  la  decat cea a la care se joaca nativ, are disponibile diferite filtre si poate captura imagini si in 360 de grade VR.

  • Pentru a opri actiunea in joc, apasa combinatia de taste ALT+F2, iar meniul Ansel iti va aparea in partea stanga.
  • Folosind tastele W, A, S si D, navigheaza cu free cam-ul disponibil pentru a ajunge in pozitia dorita, iar pentru a regla unghiul tine apasat click stanga si misca mouse-ul. Poti tine apasat tastat SHIFT pentru a accelera miscarea camerei. In caz ca ai un controller de Xbox, folosesti D-Pad-ul pentru a naviga prin interfata, si apasa ‘A’ pentru a realiza un screenshot.
  • Daca ai setat un director pentru a salva filmarile inregistrate cu Shadowplay, Ansel iti va face un folder nou in acesta cu titlul jocului, unde iti va trimite si screenshot-urile facute. In caz contrar, vei gasi pozele in folderul “Pictures” din Libraries.

Nvidia Ansel Paragon

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.