Post Scriptum contribuie cu plus unu la numarul de jocuri cu al Doilea Razboi Mondial care ar putea fi publicate in acest an.

Batallion 1944 si Days of War sunt doar doua din jocurile care portretizeaza cel de-al Doilea Razboi Mondial care inca se afla in development, dar sunt si early access.

Jocul Squad a fost foarte apreciat in randul tactical FPS-urilor datorita realismului pe care il ofera, dar si datorita faptului ca a reusit sa il imbine cu distractia pe care un joc ar trebui sa il ofere jucatorului. Acum, fascinatii de cel de-al Doilea Razboi Mondial trebuie sa stie ca mai au inca un joc pe lista, si anume Post Scriptum.

Post Scriptum este o modificare pentru jocul Squad – pe scurt, cam ce a fost Day of Infamy pentru Insurgency. Si Post Scriptum va fi standalone, insa spre deosebire de Day of Infamy, exista un alt developer pentru modificarea Post Scriptum, si anume Periscope Games. Da, si va trebui sa platim pentru joc.

Aparent, cei de la Periscope Games au preluat engine-ul jocului Squad de la developerii acestuia si au inceput sa lucreze pe el, convertindu-l intr-un WW2 tactical shooter, cu conditia ca o parte din profit sa mearga spre creatorii jocului Squad. Un deal bun pentru acestia, cel mai probabil.

Desi modificare a fost anuntata initial anul trecut, ceea ce este nou este ca jocul a intrat in closed alpha, adica unui numar de YouTuberi si reprezentanti ai presei li s-a oferit acces pentru a-si da cu parerea despre joc si a propaga stirile cum ca jocul exista. Ceea ce este si mai important este faptul ca daca acest pas a fost facut, este posibil ca in curand sa vedem si posibilitatea de a cumpara modificarea – sa nu uitam ca si Squad se afla inca in early acces, si asta din 2015.

Mai jos aveti niste videoclipuri care v-ar putea face o idee despre joc:

Sursa

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.