Numărul de tablete dedicate pentru gaming începe să fie tot mai mare. Pe lângă NVIDIA Shield, Razer Edge și Switchblade, Wikipad și alte tablete asiatice, s-a anunțat un nou „competitor”. Este vorba de o firmă chinezească mai puțin cunoscută care lansează o tabletă numită ibenX Gamepad.

Tableta stă decent la specificații, având un quad-core Allwinner A31 ARM Cortex A7 , GPU PowerVR SGX 544, 1GB RAM, un display IPS de 7” cu rezoluția de 1280×800. Mai există și două camere, una de 5MP pe spate și una de 0.3MP în față, iar tableta va rula Android 4.1 JellyBean. Nu se știe nimic despre preț, iar dacă se va extinde și dincolo de piața asiatică rămâne de văzut.

Ca și control, tableta dispune de doua analoage, un d-pad și patru butoane, toate elementele ce se găsesc și pe manetele de console. Mai are și butoane de navigare prin meniuri, iar în partea de jos avem două difuzoare. Spre deosebire de Wikipad, tableta nu se poate detașa de butoane, astfel putem să o definim ca un oversized PSP ce rulează Android ;). Nefiind o firmă prea cunoscută, nu știm nimic despre calitatea ce ne va fi servită…

 

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.