Acum cateva zile Acer si Nvidia ne-au provocat pe noi si alte trei publicatii sa gasim cate un cititor care avea sa ne insoteasca la un mic LAN party ce urma sa se joace exclusiv pe laptop-uri.
A sunat super interesant si ar fi vrut si primul extras, care locuieste in Arad, sa fi venit. Din pacate nu a mai putut si a venit un al doilea extras care s-a bucurat si el la fel de mult. Vorba aia, nu mereu ai ocazia sa te infrunti in Call of Duty alaturi sau impotriva oamenilor pe care ii citesti.

Ne pregateam si noi

Sincer sa fiu mi-ar fi placut sa pot lua mai multi oameni cu mine, caci rar se iveste o astfel de ocazie.

Anyway, cand am ajuns, ca o garofita, totul era pregatit. Mai putin jocul, pe care Activision decisesera sa il actualizeze tocmai atunci.

Dar a fost un moment prielnic sa mai socializam si noi, ca oamenii.

Am observat ca si Alex (cel extras de noi), dar si ceilalti cititori erau emotionati. Pesemne ca voiau sa castige.

Gata de cafteala

Mie chiar nu imi pasa, caci oricum daca as fi castigat ceva as fi cedat premiul unuia dintre cititori. Si pana la urma doar cititorii au fost premiati. Ceea ce mi se pare normal in astfel de gather-uri.

Si ne-am luptat. Si ne-am luptat. Si am observat cum sunt cartof dupa prima runda. Am zis ca imi lipseste experienta in Call of Duty. Dupa a doua runda la fel.

Iar dupa a treia runda deja ma gandeam cum sunt prea batran pentru a mai juca shootere. Si ca de fapt mouse-ul Fnatic Gear Flick G1 (cu el am jucat) era praf.

Dar nu. Nu era valabila niciuna dintre variantele de mai sus. Si mi-am dat seama de treaba asta abia in ultima runda, cea care nu conta, caci jucam jurnalistii versus cititorii si era tocmai dupa premiere.

Cum mi-am dat seama?

Am gasit cele doua optiuni pacatoase. Vsync si frame cap la 60 fps. FUUUU Activision cu optiunile tale de console.

Doar atunci am fost in stare sa profit si eu de GTX 980m-ul ala.

GODDAMIT. Chiar ma oftic ca nu am observat de la bun inceput. Poate asa il caram pe camaradul nostru cum trebuie.

Runda 1

a

 

Runda 2

b

 

Runda 3

c

 

Meci demonstrativ

d

 

Partea cea mai cool a fost la final. Cand au inceput sa stranga oamenii echipamentele. Fiind trecut prin organizarea de cateva LAN-uri ma gandeam cu groaza la acel moment pentru ei, dar de fapt a fost super simplu. Era laptop-ul si alimentatorul. Fara extra cabluri, fara adaptoare, fara tastaturi.

Iluminare specifica anului 2016

Ma intreb cum ar fi fost daca le scoteam noi din ghiozdane si apoi le bagam inapoi in ghiozdane si o luam din loc. Cred ca si mai simplu.

Poate la urmatorul LAN de acest gen o sa ne trimita laptop-urile in redactie si sa ne prezentam noi pe front cu ele.

Mi-a placut ideea de a simplifica cat mai mult posibil un LAN. Tocmai din acest motiv am batut apa in piua cu PC-urile minuscule gen Ultimate LAN Party PC, NYAC #2, NYAC #4 sau NYAC #5, dar niciunul nu se compara cu libertatea unui laptop.

Plasare de produs, WASD :)

Daca incepusem sa cochetez tot mai tare cu ideea de laptop de gaming care sa imi inlocuiasca statia de lucru, acum sunt total convins. Chiar imi e dor de vremea cand pierdeam noptile rupand tastele alaturi de prieteni.

Poate cu un laptop de genul nu o sa imi mai fie asa peste picior sa ma adun cu prietenii.

Chiar daca am iesit doar pe locul trei, macar ne-am distrat

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.