Un open beta e motiv de bucurie – jucam si noi un joc gratis inainte sa fie lansat, ne facem o impresie, mai oferim feedback developerilor, toate bune!

 

De aceasta data e vorba de open beta-ul Steep, unul dintre jocurile anuntate de Ubisoft anul acesta, care va incepe pe 18 noiembrie si se va incheia pe 21 noiembrie. 4 zile de joaca pentru jucatorii pe PC, PS4 si Xbox One.

Daca esti genul care castiga la loto cel putin o data in viata, poate ai norocul si la un cod exclusiv de closed beta, care va avea loc intre 10-14 noiembrie – te poti inscrie aici.

Pentru cei care nu stiu, Steep e un joc open world, third person, in care in centrul atentie se afla sporturile extreme de iarna. In open beta vor fi disponibile mai multe provocari, concursuri intre jucatori, desfasurate in sapte regiuni reale din lume, iubite pentru ceea ce ofera amatorilor de andrenalina. Mai jos aveti un video special de prezentare a open beta-ului:

http://www.youtube.com/watch?v=eQ62b5i13Yk

Jocul se lanseaza pe 2 decembrie 2016, si poate poate iti va inlocui vacanta pe care ti-ai programat-o pe o partie cu o sesiune buna de gaming.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.