Ubisoft Forward va avea loc pe 12 iulie, fiind prima prezentare complet digitala Ubisoft. Pregatiti-va pentru noi informatii despre urmatoarele jocuri Ubi si multe alte dezvaluiri.

Primul pe lista ar fi Assassin’s Creed Valhalla, care dupa evenimentul Xbox unde trebuia sa vedem si putin gameplay, am ramas cu buza umflata. Da, a fost prezentat in-game footage, insa trailer-ul a fost hype-uit drept premiera mondiala a gameplay-ului. Poate in iulie vom avea ceva mai mult noroc.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=qloV1QSgi7g[/embedyt]

 

Urmatoarele 3 jocuri au fost amanate de Ubisoft si sunt asteptate sa apara in intervalul aprilie 2020 – martie 2021. Pana la eveniment, nu vom capata probabil vreun release date.

Apoi Watch Dogs Legion, care se zvoneste ca ar putea fi un titlu de lansare pentru PlayStation 5, conform VGC. Dupa primul joc, franciza Watch Dogs cam trece pe sub radar-ul urmatoarelor titluri next-gen. Tin totusi sa va amintesc ca se va petrece in Londra, iar Ubisoft ne vor lasa sa jucam cu toti locuitorii acesteia, inclusiv o babuta-asasin iesita la pensie. Un fel de Driver: San Francisco, dar cu oameni in loc de masini posedate.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=KbokXaPTk38[/embedyt]

 

Rainbow Six Quarantine (stiu, perfect titlu) va avea la baza sistemul de tactical-shooting din Siege, insa schimba formula, fiind un co-op in 3. Din trailer pare ca ne revedem iar cu zombalai, insa nu bag mana in foc.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=qh6-UB7SAtM[/embedyt]

 

Ultimul, si cel despre care stim cel mai putin, este Gods & Monsters. Dezvoltat de aceeasi oameni care au lucrat la Assassin’s Creed Odyssey, Gods & Monsters pare sa fie un The Legend of Zelda: Breath of the Wild setat in mitologia greaca. Pentru un trailer de 1 minut, pare interesant, insa gamerii nu vor fi niciodata multumiti pana ce nu vor vedea gameplay pur.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Egzb6_HCqQw[/embedyt]

Similar Articles

4 thoughts on “Ubisoft Forward – conferinta in stilul E3

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.