Logitech aduce pe piata o tastatura mecanica poate mult asteptata pentru iubitorii de performanta.

Noua tastatura de la Logitech vine cu un design compact, lipsit de numpad (tenkeyless), fiind astfel usor de transportat pentru cei care obisnuiesc sa umble pe la LAN-uri, iar daca nu, cu siguranta lipsa numpad-ului va fi un mare plus pentru miscarea mouse-ului – cei care joaca low sensivity stiu foarte bine. Tastatura este intarita cu o placa de otel pe spate, adaugand stabilitate si rigiditate in timpul gameplay-ului.

Tastatura mecanica G Pro beneficiaza de Logitech Gaming Software, care permita selectarea si personalizarea iluminarii pe fiecare tasta in 16,8 milioane de culori (RGB). Se pot salva profile in memoria interna, astfel incat sa se poata folosi mai multe la alegere.

Cablul este detasabil cu capat micro-USB, asigurand astfel siguranta tastaturii cand aceasta este transportata.

Logitech G Pro keyboard

Cat despre switch-uri, acestea sunt mecanice, Romer-G, specifice Logitech. Au un punct de actuatie de 1,5mm, switch-urile fiind cu 25% mai rapide decat cele de pe o tastatura mecanica normala.

„Este o tastatura foarte buna, deoarece este de dimensiuni mici, durabila si tenkeyless. Acest lucru imi permite sa am mai mult spatiu pe masa mea. Tastele cu switch-uri Romer-G sunt super comode si silentioase.”, a spus Jake „Stewie2K” Yip, jucator pentru echipa de CS:GO a Cloud9.

Logitech G Pro keyboard

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.