Overwatch e in continua crestere, si developerii trebuie sa aiba urmatorul erou pregatit.Si jucatorii si merita, intrucat jocul a atins peste 30 de milioane de jucatori inainte de a implini 1 an de la lansare.

O postare a aparut pe un forum numit 4chan, in care autorul aducea informatii cu privire la urmatorii eroi pe care Blizzard ar urma sa ii aduca in joc. Acestia se numesc Doomfist (de asteptat), Bria si Ivon.

Poate Doomfist va fi lansat pana cand incepe OW World Cup 2017, la care s-a calificat si Romania.

Doomfist

E gata de lansare si va fi anuntat in urmatoarele zile. E un counter pentru Reinhardt si Lucio/Roadhog cu ultimata, avand abilitati precum rapid charge si grapple. Ultimata sa are efect AOE, iar cei din proximitatea de 5 metri a zonei de impact vor fi tintuiti la pamant.

Bria

Va fi lansat(a) in al treilea sfert al anului 2017. Intra in teste in curand. E un erou tip area denial. Blocheaza eroii intr-o zona anume, ultimata ei creand un camp electromagnetic care da damage, precum ultimata lui Mei, dar mai puternica.

Ivon

Va fi lansat(a) la sfarsitul anului. E abia in faza de concept. Va fi un erou de aparare de origine rusa, un hibrid Torbjorn-Symmetra care creeaza boti si ii coordoneaza. Ultimata sa dubleaza numarul de boti.

Sursa

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.