InWin isi mai fac si ei simtita prezenta pe piata, aducand pe masa o carcasa noua.Daca ati auzit de InWin, ati auzit de ei pentru design-urile moderne pe care le aduce carcaselor lor. Dar au si niste modele mai extravagante.

Revenind, InWin 301 e ghidat dupa modelul 303, avand, de asemenea, un panou lateral securizat, ventilatie hexagonala si un panou frontal mat cu logo-ul InWin iluminat. In fata avem doua intrari USB 3.0 de tip A, cat si socket-urile pentru jack 3,5mm.

Cat despre ce gasim inauntru, 301 ofera suport pentru un bay de 2,5 sau 3,5 inchi, dar si inca doua slot-uri pentru SSD-uri de 2,5 inchi. Se ofera suport si pentru placi de baza micro-ATX cat si mini-ITX. Mai neconventional e ca sursa sta asezata in partea de sus, insa are propria „camera”, incat cablurile sa nu fie la vedere.

Permite atasarea unui cooler pe lichid de 120mm dar si de 240mm, iar in partea de jos se pot adauga inca doua ventilatoare de 120mm. Inaltimea maxima a unui cooler pe aer poate fi de 158mm, iar lungimea maxima pe care o admite a unei palci video este de 330mm.

Daca vreti sa vedeti ce parere am avut noi despre o carcasa de la InWin pana acum, puteti citi review-ul pentru InWin 707 – „The Big White Mama”. Poate facem un build curand cu o carcasa InWin.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.